AnteMURAL – avanpremiera festivalului de video-mapping din Brașov

0

În data de 30 Iulie 2015, începând cu ora 21:30, vă invităm în Piața Sfatului din Brașov pentru a urmări un spectacol live de video-mapping 3D pe fațada Turnului Alb.
AnteMURAL este avanpremiera AMURAL – Festival vizual După Ziduri din weekend-ul 04 – 06 Septembrie, dar și modul nostru de a muta atenția brașovenilor și a turiștilor asupra promenadei După Ziduri.

AnteMURAL_Afis

Proiecțiile live de video-mapping 3D de pe fațada Turnului Alb vor fi susținute de echipa de VJ-ei români, Aural Eye. Monumentul vechi de șase secole va fi îmbrăcat timp de două ore în lumină și culoare. Proiecția va fi vizibilă din Piața Sfatului, tocmai pentru a atrage atenția vizitatorilor că, dincolo de ziduri, După Ziduri, e o lume ce trebuie descoperită.

AnteMURAL este felul nostru de a anunța Brașovul și întreaga țară că lucrăm la construcția AMURAL, festival de arte vizuale vizuale ce va avea loc în zona După Ziduri.

Tocmai pentru că AMURAL își propune ca scop să dea arta jos de pe pereți, din cadrul formal și să creeze conținut în afara galeriilor, pre-evenimentul AnteMURAL apare ca primă demonstrație de reinventare a spațiilor urbane prin creații artistice.

Am realizat prima proiecție video pe clădirile Brașovului istoric, în Piața George Enescu, iar pentru AnteMURAL revenim cu forțe noi – cel mai mare proiector din România, 22.000 de lumeni plasat la peste 50 de metri distanță.

Pentru detalii, urmăriți site-ul amural.ro și pagina de Facebook a evenimentului facebook.com/amuralfestival.

Parteneri și sponsori: Primăria Municipiului Brașov, Muzeul Casa Mureșenilor Brașov, OAR Brașov Covasna și Harghita, Universitatea Transilvania, Cercetașii României Filiala Brașov, Bistro de l’Arte, Ninebot, Freya, MIKIM, Bixel, AVL Systems, Romanian Design Week.

Parteneri media: SUB25, Think Outside the Box, igloo.ro, Agerpres, România Pozitivă, The Institute, Digi24, ziare.ro, 24FUN Brașov, Iubim Brasovul.

Echipa AMURAL.

AMURAL – Festival vizual După Ziduri este o inițiativă privată a unui grup de tineri creativi originari din Brașov. Miza lor este de a conecta orașul cu cele mai noi și mai spectaculoase manifestări artistice, propunând un festival cultural de dimensiune europeană ce aduce împreună arta alături de cele mai noi forme de creație și tehnologie care să transforme orașul în centrul cultural regional și național pe care și-l doresc atât brașovenii, cât și vizitatorii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează