AnteMURAL – avanpremiera festivalului de video-mapping din Brașov

0

În data de 30 Iulie 2015, începând cu ora 21:30, vă invităm în Piața Sfatului din Brașov pentru a urmări un spectacol live de video-mapping 3D pe fațada Turnului Alb.
AnteMURAL este avanpremiera AMURAL – Festival vizual După Ziduri din weekend-ul 04 – 06 Septembrie, dar și modul nostru de a muta atenția brașovenilor și a turiștilor asupra promenadei După Ziduri.

AnteMURAL_Afis

Proiecțiile live de video-mapping 3D de pe fațada Turnului Alb vor fi susținute de echipa de VJ-ei români, Aural Eye. Monumentul vechi de șase secole va fi îmbrăcat timp de două ore în lumină și culoare. Proiecția va fi vizibilă din Piața Sfatului, tocmai pentru a atrage atenția vizitatorilor că, dincolo de ziduri, După Ziduri, e o lume ce trebuie descoperită.

AnteMURAL este felul nostru de a anunța Brașovul și întreaga țară că lucrăm la construcția AMURAL, festival de arte vizuale vizuale ce va avea loc în zona După Ziduri.

Tocmai pentru că AMURAL își propune ca scop să dea arta jos de pe pereți, din cadrul formal și să creeze conținut în afara galeriilor, pre-evenimentul AnteMURAL apare ca primă demonstrație de reinventare a spațiilor urbane prin creații artistice.

Am realizat prima proiecție video pe clădirile Brașovului istoric, în Piața George Enescu, iar pentru AnteMURAL revenim cu forțe noi – cel mai mare proiector din România, 22.000 de lumeni plasat la peste 50 de metri distanță.

Pentru detalii, urmăriți site-ul amural.ro și pagina de Facebook a evenimentului facebook.com/amuralfestival.

Parteneri și sponsori: Primăria Municipiului Brașov, Muzeul Casa Mureșenilor Brașov, OAR Brașov Covasna și Harghita, Universitatea Transilvania, Cercetașii României Filiala Brașov, Bistro de l’Arte, Ninebot, Freya, MIKIM, Bixel, AVL Systems, Romanian Design Week.

Parteneri media: SUB25, Think Outside the Box, igloo.ro, Agerpres, România Pozitivă, The Institute, Digi24, ziare.ro, 24FUN Brașov, Iubim Brasovul.

Echipa AMURAL.

AMURAL – Festival vizual După Ziduri este o inițiativă privată a unui grup de tineri creativi originari din Brașov. Miza lor este de a conecta orașul cu cele mai noi și mai spectaculoase manifestări artistice, propunând un festival cultural de dimensiune europeană ce aduce împreună arta alături de cele mai noi forme de creație și tehnologie care să transforme orașul în centrul cultural regional și național pe care și-l doresc atât brașovenii, cât și vizitatorii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.