Angela Merkel vine la Cluj in 12 octombrie 2010

0

Germania vine in Ardeal! Cancelarul Germaniei a confirmat prima sa prezenţă în România, în data de 12 octombrie 2010! Angela Merkel vine la Cluj ca urmare a unei invitaţii lansate de către Universitatea Babeş-Bolyai.

Potrivit articolului publicat de ZIUA de CLUJ, agenda cancelarului german va cuprinde cinci evenimente care se vor desfăşura pe parcursul unei singure zile. Printre evenimentele la care va participa demintarul german este si inaugurarea Institutului German din Cluj.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează