Angela Merkel va avea titlul de Doctor Honoris Causa de la Cluj-Napoca!

1

Angela Merkel este invitată in această primăvară la Universitatea „Babes-Bolyai”  din Cluj-Napoca, pentru a i se va decerna titlul de Doctor Honoris Causa! Rectorul UBB Cluj-Napoca, Andrei Marga a declarat că vizita va dura două zile şi va avea loc, in opinia sa, până în luna mai a acestui an.

„Doamna Angela Merkel este aşteptată din clipa în care Senatul (n.red. – Senatul UBB Cluj-Napoca) a luat decizia de a-i acorda titlul şi cu atât mai mult din clipa în care domnia sa a trimis scrisoarea de acceptare” a sups Marga, conform articolului publicat de ziarero.realitatea.net

“Programul Angelei Merkel a fost definitivat, urmează însă să fie stabilită data la care va avea loc vizita.Totul depinde de agenda domniei sale, dar şi de scena evenimentelor pe plan internaţional”, a declarat pentru Adevărul Cristina Nistor, purtătorul de cuvânt la UBB.

(foto Florin Ghinda, 2009)

cluj

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.