Andrei Gheorghe, Ioan Bocșa şi Sergiu Biriș – o parte din speakerii de la TEDxCluj

0

TEDxCluj Generating Change, 20 mai 2011

TEDxCluj Generating Change, transmite câteva noutăți legate de numele primilor 7 speakeri care au confirmat prezența la conferința TEDxCluj Generating Change

Andrei Gheorghe, Cor Geertsma, Daniel Homorodean, Ioan Bocșa, Mihaela Panaite, Mukul Pal, Sergiu Biriș

Dacă vreți să fiți la curent cu tot ce se întâmplă legat TEDxCluj organizatorii te invită să îi urmăreşti pe Twitter și Facebook. În curând vor anunţa şi ceilalţi speakeri şi o să înceapă înscrierile pe data de 26 Aprilie.

Are you ready to be a part of a change?

Sursa: blog.tedxcluj.com

Via I LoveCluj

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează