Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ambasadorul Marii Britanii vizitează tineri din Centrul Daniel

0

În data de 10 martie, Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummel a făcut o vizită la Societatea de Caritate Blythswood în Florești. Excelența sa a fost întâmpinat de către beneficiarii organizației și a primit un tur călduros a Centrului Daniel, unde a avut ocazia să cunoască organizația și să interacționeze cu beneficiarii proiectului. Câțiva tineri au ales să împărtășească despre viața lor. Ambasadorul a fost foarte mulțumit de munca organizației și a fost mișcat de poveștile tinerilor.

IMG_3462

Despre proiect

Din anul 2000 aproape 100 de tineri au beneficiat de serviciile Centrului Daniel. Acest centru rezidențial oferă un cămin pentru tinerii cu vărstele între 18 și 25 de ani, care și-au petrecut aproape întreaga viața în centre de plasament. Proiectul are ca scop amelioarea dificultăților sociale, emoționale și educaționale ale acestor tineri.

Despre organizație

Societatea de Caritate Blythswood este o organizație caritabilă care acordă ajutor spiritual și practic celor aflați în dificultate. Viziunea organizației este să producă o schimbarea pozitivă în viața oamenilor prin proiecte de asistență sociale, ajutor umanitar și parteneriate cu alte organizații nonguvernamentale.

Mai multe despre Societatea de Caritate Blythswood pe www.blythswood.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.