Aleargă prin munți, aleargă pe poteci montane! Cindrel ÎnAlergare – 8 august, Păltiniș (Sibiu)

0

Tradiția ultimilor 4 ani spune că, la început de august, în zona Sibiului, o echipă de oameni harnici așteaptă cu sufletul la gură să dea Startul la o nouă ediție a competiției de alergare montană – Cindrel ÎnAlergare.

Vă invităm pe 8 august, la linia de Start alături de alți iubitori de mișcare și munte, la cea de-a 4-a ediție Cindrel ÎnAlergare, un eveniment ardelenesc care conține toate premisele pentru o nouă experiență de neuitat: variante de traseu pe toate gusturile (semimaraton, maraton și cursa Familia ÎnAlergare), atmosferă prietenoasă șiospitalieră, premii și surprize pentru participanți și susținătorii acestora, și o echipă de organizare pregătită, ca înfiecare an, să vă pună zâmbetul pe buze.

1-inalergare-miclea-marius-045

Înscrierile se pot face online, până cel târziu pe 26 iulie, completând formularul în funcție de cursa la care doriți să participați: http://www.inalergare.ro/inscrieri

Evenimentele din cadrul competiției Cindrel ÎnAlergare:

Maratonul montan Cindrel ÎnAlergare – se va desfășura pe o distanță de aproximativ 42 de kilometri cu o diferență de nivel de aprox. +2000m, în zona Munţiilor Cindrel. Vor fi 4 categorii de vârste (18-30, 30-40, 40-50, >50 ani) atât la masculin, cât și la feminin, plus categoria OPEN femei/bărbați, care reprezintă cele mai bune rezultate per total, neluându-se în calcul categoria de vârstă.

Semimaratonul montan Cindrel ÎnAlergare –  se va desfășura pe o distanță de aproximativ 21 de kilometri cu o diferență de nivel de aprox. +1200m, în zona Munţiilor Cindrel.

Vor fi 4 categorii de vârste (18-30, 30-40, 40-50, >50 ani) atât la masculin, cât şi la feminin, plus categoria OPEN femei/bărbați, care reprezintă cele mai bune rezultate per total, neluându-se în calcul categoria de vârstă.

_Cornel Mosneag (45)

Cursa „FamiliaÎnAlergare” – această cursă are două mari direcții:

  • Promovarea mișcării în rândul copiilor și încurajarea părinților de a face mișcare împreună cu aceștia, pentru un bun exemplu
  • Promovarea stațiunii Păltiniș, prin informarea participanţilor asupra istoriei stațiunii; astfel, competiția va fi o vânătoare de comori ce va dezvălui competitorilor frumusețea Păltinișului.

Pentru mai multe detalii accesați website-ul oficial: http://www.inalergare.ro/.

Competiţia este organizată de Asociaţia PeDale Sibiu, şi este acţiune cofinanţată de Consiliul Judeţean Sibiu.

Vă așteptăm la Cindrel ÎnAlergare 2015, să descoperim împreună potecile montane din Cindrel!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează