Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aleargă prin munți, aleargă pe poteci montane! Cindrel ÎnAlergare – 8 august, Păltiniș (Sibiu)

0

Tradiția ultimilor 4 ani spune că, la început de august, în zona Sibiului, o echipă de oameni harnici așteaptă cu sufletul la gură să dea Startul la o nouă ediție a competiției de alergare montană – Cindrel ÎnAlergare.

Vă invităm pe 8 august, la linia de Start alături de alți iubitori de mișcare și munte, la cea de-a 4-a ediție Cindrel ÎnAlergare, un eveniment ardelenesc care conține toate premisele pentru o nouă experiență de neuitat: variante de traseu pe toate gusturile (semimaraton, maraton și cursa Familia ÎnAlergare), atmosferă prietenoasă șiospitalieră, premii și surprize pentru participanți și susținătorii acestora, și o echipă de organizare pregătită, ca înfiecare an, să vă pună zâmbetul pe buze.

1-inalergare-miclea-marius-045

Înscrierile se pot face online, până cel târziu pe 26 iulie, completând formularul în funcție de cursa la care doriți să participați: http://www.inalergare.ro/inscrieri

Evenimentele din cadrul competiției Cindrel ÎnAlergare:

Maratonul montan Cindrel ÎnAlergare – se va desfășura pe o distanță de aproximativ 42 de kilometri cu o diferență de nivel de aprox. +2000m, în zona Munţiilor Cindrel. Vor fi 4 categorii de vârste (18-30, 30-40, 40-50, >50 ani) atât la masculin, cât și la feminin, plus categoria OPEN femei/bărbați, care reprezintă cele mai bune rezultate per total, neluându-se în calcul categoria de vârstă.

Semimaratonul montan Cindrel ÎnAlergare –  se va desfășura pe o distanță de aproximativ 21 de kilometri cu o diferență de nivel de aprox. +1200m, în zona Munţiilor Cindrel.

Vor fi 4 categorii de vârste (18-30, 30-40, 40-50, >50 ani) atât la masculin, cât şi la feminin, plus categoria OPEN femei/bărbați, care reprezintă cele mai bune rezultate per total, neluându-se în calcul categoria de vârstă.

_Cornel Mosneag (45)

Cursa „FamiliaÎnAlergare” – această cursă are două mari direcții:

  • Promovarea mișcării în rândul copiilor și încurajarea părinților de a face mișcare împreună cu aceștia, pentru un bun exemplu
  • Promovarea stațiunii Păltiniș, prin informarea participanţilor asupra istoriei stațiunii; astfel, competiția va fi o vânătoare de comori ce va dezvălui competitorilor frumusețea Păltinișului.

Pentru mai multe detalii accesați website-ul oficial: http://www.inalergare.ro/.

Competiţia este organizată de Asociaţia PeDale Sibiu, şi este acţiune cofinanţată de Consiliul Judeţean Sibiu.

Vă așteptăm la Cindrel ÎnAlergare 2015, să descoperim împreună potecile montane din Cindrel!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.