Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alba-Iulia renaste!

2

Mass media romaneasca scrie frumos despre progresele de la Alba Iulia! EVZ a publicat un amplu articol despre lucrarile de restaurare de la cetatea Alba Iulia. Am fost şi noi în vizită la Alba Iulia în urmă cu ceva timp şi am fost încântaţi să vedem că sunt oameni preocupaţi de recuperarea istoriei de acolo! Felicitări celor implicaţi în proiectul de restaurare! Te invităm să citeşti în continuare câteva rânduri din articolul publicat de EVZ.

Lucrările făcute până acum la cetatea de tip Vauban din Alba-Iulia o transformă într-un model pentru restaurarea urbană din România, perfect integrat în viaţa oraşului.De 1 Mai va fi inaugurată o nouă poartă din cadrul cetăţii de la Alba-Iulia.

În ultimii zece ani, trasformările făcute de cetăţeni au fost radicale. Au fost restaurate porţile I, a III-a şi a IV-a ale Cetăţii, în timp ce poarta a II-a a fost reconstruită practic de la zero şi inaugurată anul trecut.

Urmează restaurarea şi punerea în valoare a porţilor a V-a şi a VI-a ale cetăţii de tip Vauban, în corelare cu un proiect foarte amplu care redesenează, practic, zona din faţa Catedralei Reîntregirii.

Via eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.