ALBA IULIA: curs ANTREPRENORIAT

0

Fundația CIVITAS, Regiunea CENTRU, ALBA IULIA, curs ANTREPRENORIAT, 24-29 SEPTEMBRIE, Romania START-UP +

Fundația CIVITAS anunță organizarea cursului de FORMARE ANTREPRENORIALĂ, acreditat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), la Alba Iulia, în perioada 24-29 Septembrie 2018.

Pentru înscriere vă rugăm completați formularul: https://www.civitas.ro/proiecte/start-upcentru/

Tematica formării include: discutarea ideii de afacere și etapizarea planului de afaceri, profilul antreprenorului, strategia de marketing și comunicare, bugetul de investiții, venituri și cheltuieli, instrumente de finanțare, tipologia entităților, înregistrarea afacerii, graficul de implementare și sustenabilitatea start-up-urilor.

Cursul face parte din seria de programe de formare antreprenorială din Proiectul Start-up@ CENTRU, co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020POCU/82/3.7/105851.

Cine poate participa: poți participa dacă

  • intenționezi să înființezi o afacere non-agricolă în mediul urban în Regiunea Centru;

  • ai peste 18 ani*

  • ai reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, în unul din județele Alba, Sibiu, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna;

  • ești absolvit cel puțin studii gimnaziale (mininum 8 clase);

  • nu ai mai participat la măsuri similare, cofinanţate din fonduri nerambursabile; NU au diplomă acreditată ANC de Competenţe antreprenoriale obţinută pe alte proiecte din fonduri europene

  • ești șomer sau persoană inactivă**

* Se pot înscrie și persoane între 16-18 ani, în anumite condiții.

** Tinerii NEETs (16-24 de ani, care nu urmează nicio formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă) nu sunt eligibili în cadrul proiectului. În categoria angajați sunt incluse și persoanele care desfășoară o activitate independentă.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: https://www.civitas.ro/proiecte/start-upcentru/; https://www.fonduri-structurale.ro/startup-centru

Ne găsiți și pe FB la adresa: https://www.facebook.com/506093496115144/posts/1968651926525953/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.