Ajuta-l pe Sami sa devina prezentator TV. Viata lui costa 500.000 euro

0

Sami, un baietel de 12 ani din Aiud, a visat dintotdeauna sa devina prezentator tv. Din nefericire, el lupta acum pentru viata lui, care este mai importanta decat insasi visul sau, acela de a lucra in televiziune.

Ajuta-l si tu sa stranga suma de 500.000 euro pentru a se trata de leucemie.

Afis Sami

Desi un oras mic, Aiudul s-a mobilizat, cu mic cu mare, pentru a aduna fiecare leut disponibil. Insa, o comunitate in care peste 50% din populatie este somera, nu are forta necesara pentru a salva acest sufletel. De aceea, facem apel la tine si la cei din toate colturile tarii.

Au pus umarul si Societatea pentru Consum Responsabil, grupul de initiativa Impreuna pentru Aiud si agentia Creionetica, hai si tu!

Poti dona bani in conturile deschise pe numele tatalui lui Sami, Silviu Crisan :

RO15RZBR0000060016350152 ( LEI )

RO20RZBR0000060016350159 (EURO)

CODUL SWIFT RZBRROBU

CODUL BIC RZBRROBU

CODUL ID 302 411 004

Sau de esti intreprinzator, gandestete-te cum ar fi sa pui „un strop” din serviciile si produse la bataie pentru sanatatea lui Sami ? In Aiud hand-made artisitii creeaza pentru acest suflet, alatura-te si tu ! Doneaza un procent din vanzarile tale dintr-o zi/saptamana/luna si ajuta-l pe Sami sa ajunga la varsta la care isi va putea indeplini visul de a deveni prezentator tv.

Alatura-te initiativei Facebook Ajuta-l pe Sami sa devina prezentator TV ! , da vestea mai departe cu un share si un invite catre lista da de prieteni. Suntem siguri ca Sami te va incanta cand il vei urmari la prima sa emisiune TV peste ani si ani !

Afla mai multe despre povestea lui Samuel la: crisansamuel.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează