Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Airfield – Festivalul cu cel mai bun hip-hop al verii și sporturi în aer liber

0

Cel mai consistent lineup de hip-hop al anului 2015 din România cu o scenă dedicată, free session-uri de skate, BMX și MTB, show-uri inedite de parkour și freerunning, trasee offroad în cele mai pitorești zone ale Sibiului și multă distracție sub cerul liber sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai cool festival al verii. Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august pe Aerodromul Măgura situat la 5 km distanță de orașul Sibiu și este singurul festival din țară care aduce pe aceeași scenă, în premieră, artiști de talie mondială care au contribuit la evoluția muzicii și a culturii hip-hop.

Airfield Festival _2014

Pentru prima dată live în România…

Mobb Deep este cel mai aclamat duo de hip-hop de pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii și pot fi ascultați pentru prima dată live în România, la Airfield Festival. KRS-One, aflat la prima vizită în România, este un veritabil model pentru ceea ce ar trebui să însemne un MC, ca atitudine, skill și prezența scenică. La BET Awards 2008, a fost premiat pentru întreaga activitate, pentru munca și efortul depus în Stop the Violence Movement, precum și pentru pionerat în muzica și cultura hip-hop. R.A. The Rugged Man, The Four Owls + Molotov, The Doppelgangaz, Decks’N Drums și Professor P &DJ Akilles, nume grele ale hip-hop-ului mondial, vor concerta în premieră în România la Airfield Festival.

Parkour, dirt park, trasee offroad și multă adrenalină

Amatorii de sporturi extreme se reunesc în skatepark-ul și dirt park-ul special amenajate pe Aerodromul Măgura, cel mai întins teren de joacă al verii. Bikeri și skateri de pretutindeni vor provoca legea gravitației în show-uri pline de adrenalină presărate cu trick-uri și scheme spectaculoase.

Pasionații de pedalat pot testa un traseu offroad de aproximativ 23 de km pe biciclete MTB Scott de ultimă generație. Traseul are ca punct de pornire și de sosire Aerodromul Măgura și străbate mai multe zone pitorești ale Sibiului, fiind o îmbinare de elemente diverse: deal, munte, pădure, lacuri, râu, priveliști impresionante.

Trupa Parkour Oradea, cunoscuți pentru momentele care au făcut senzație la Românii au talent, vor oferi un show exploziv și plin de energie cu multe acrobații, elemente de parkour și freerunning, atât pe scenă cât și pe teren plat.

Airfield – Festivalul care face hip-hop-ul românesc să răsune

Cei mai apreciați artiști de hip-hop ai momentului din România vin la Airfield Festival. Alături de artiștii de talie mondială, vor urca pe scenă: Subcarpați, CTC, Haarp Cord, Unda Comună, Alan & Kepa, Flou Rege, Raku, Carbon, Pietonu, Misiune de pedeapsă, Macanache, Ateliere de creație, Keri & Serafim.

E greu să găsești un mix bun care să te țină în priză timp de 4 zile? La Airfield Festival, peste 70 de proiecte muzicale vor evolua între 30 iulie și 2 august pe 4 scene, 3 outdoor și una în incinta unui hangar de aviație, echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare: D&B Audiotechnik și Function One. Airfield Festival este mixul perfect între muzică de calitate, activități aviatice, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice. Spațiul generos de 40 de hectare și priveliștea idilică a munților din împrejurime recomandă Airfield drept unul dintre festivalurile la care trebuie să ajungi în această vară.

>Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.

Preț abonamente

În perioada 5 mai – 29 iulie > 219 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț abonament în ziua festivalului > 269 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț camping

Pentru perioada 30 iulie – 2 august > 30 RON/ de persoană

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.