Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ai o carte la tine, intri gratuit la Grădina Botanică din Cluj

0

De Ziua Internațională a Cărții, la Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca se intră gratuit dacă ai o carte la tine. Inițiativa face parte din acțiunile campaniei Cărțile pe față, cu sprijinul Asociației Studenților de la Business și al Universității Babeș-Bolyai.

cartile pe fata in parc la cluj

Acțiunea are un precedent: anul trecut, tot pe 23 aprilie, inițiatorii campaniei s-au bucurat de un succes extraordinar al acestei gratuități, finalul zilei însumând peste 1200 de oameni care au intrat în Grădina Botanică fără bilet, doar arătând o carte.

„Ni se potrivește foarte bine această inițiativă. Unul din motivele pentru care campania Cărțile pe față e atât de îndrăgită este faptul că duce cărțile acolo unde nu le vezi de obicei și reușește să scoată în evidență beneficiile oferite de lectură, recompensând într-un mod creativ cititorii. Anul trecut, am reușit astfel să lansăm ideea de a folosi o carte pe post de bilet.”, spune Petruța Grijincu, membră a echipei Cărțile pe față.

Până la acest moment s-au anunțat deja sute de oameni interesați și încântați de ideea de a petrece ziua de joi în Grădina Botanică, citind într-o atmosferă plăcută și odihnitoare. Au apărut multe cereri și din restul țării, oamenii sunt dornici ca această inițiativă să fie implementată și în alte orașe.

Ralph Wlado Emerson spunea că „Natura și cărțile aparțin ochilor care le văd în profunzimea lor”. Pe 23 aprilie, la Grădina Botanică, echipa Cărțile pe față vă invită să celebrăm Ziua Internațională a Cărții bucurându-ne de lectură în natură.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.