Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Agenda Leadership Academy, Predeal 8 – 14 Noiembrie 2009

0

Fundaţia Leaders organizează evenimentul Leadership Academy la Predeal în perioada 8 – 14 Noiembrie 2009
leadership-academy1Vino in perioada 8 – 14 Noiembrie la Predeal pentru a invata de la cei mai de success lideri romani si pentru a experimenta leadership-ul la un alt nivel. Iti dam intalnire la Hotel Ski& Sky si te provocam la o experienta única de leadership. Printr-un mix excelent de training-uri, workshop-uri, studii de caz, exemple de bune practici, dezbateri si simulari de business le oferim participantilor, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani si detinatori ai unor pozitii ce presupun asumarea nivelurilor inalte de responsabilitate, sansa sa isi dezvolte propriul stil de leadership, sa evolueze si sa isi constientizeze propriul potential.

Printre lectorii ce vor fi prezenti in cadrul Leadership Academy se numara: Marius Persinaru, VP Operatiuni Xerox DMO Est; Dragos Dinu, exCEO, A&D Pharma si Partener, The Network; Alexandru Dobrescu, GM, Air France KLM; Mihai Guran, GM, Dell Romania& Moldova; Cristian Oros, exGM, Abbott Labs; Daniel Bichis, Trainer si Coach, Competent Consulting; Rares Manolescu, Senior Trainer, Human Invest; Horatiu Malaiele, Actor; Bogdan Naumovici, Managing Partner, 23 Communications Ideas, Paul Markovits, International Marketer; Eusediu Margasoiu, Managing Partner, The Network; Andreea Ionescu, Retail Marketing Manager, Sensiblu; Luiza Banyai, HR Director, Smartree; Cristina Dragomirescu, Consultant CSR.

Pentru a viziona agenda completa te rog sa accesezi: http://www.leadershipacademy.ro/index.php?page=agenda, iar pentru a rezerva locul tau la Leadership Academy te rugam sa accesezi http://leadershipacademy.ro/index.php?page=inregistrari

Agenda Leadership Academy, Predeal  8 – 14 Noiembrie 2009

Duminica 8 Noiembrie 2009
17:00 Sosirea Participantilor
18:30 Deschiderea oficiala
19:00 Sesiunea de asteptari
20:00 Cina de bun venit

Luni 9 Noiembrie 2009 – Leadership in actiune
08:30 Micul dejun
09:30 Team Building
12:00 Dejun
13:30 Rares Manolescu, Trainer Manager, Human Invest – Training „Leadership”
17:30 Calin Tatomir, CEO, Microsoft -„Viziune si Followership” (TBC*)
19:00 Cina

Marti 10 Noiembrie 2009 – Echipa
09:30 Dragos Dinu, exCEO, A&D Pharma

11:15 Luiza Banyai, HR Manager, Smartree – Training „Structura echipelor”
13:00 Dejun
14:30 Mihai Guran, GM, Dell Romania&Moldova
16:15 Ivan Patzaichin, Canotor
17:30 Cristina Dragomirescu, Consultant PR& CSR – „CSR – o modalitate de a consolida echipa”
19:00 Cina

Miercuri 11 Noiembrie 2009 – Expresia leadership-ului
09:30 Marius Persinaru, Operations VP, Xerox DMO
11:00 Cristian Oros, Antreprenor si exGeneral Manager, Abbott Labs. – Training „Comunicarea emotionala 1”
13:00 Dejun
14:30 Cristian Oros, Antreprenor si exGeneral Manager, Abbott Lab. – Training „Comunicarea emotionala 2”
16:00 Horatiu Malaiele, Actor – „Tehnici teatrale”
17:30 Bogdan Naumovici, Managing Partner, 23.com – „Comunicare creativa”
19:00 Cina

Joi 12 Noiembrie 2009
09:30 Eusediu Margasoiu, Managing Partner, The Network – Training „Blue Ocean Strategy”
12:00 Simulare de business cu Paul Markovits, International Marketer si Victor Dobre, Director Executiv, IAA Romania – Surpriza
20:30 Cina

Vineri 13 Noiembrie 2009 – Dezvoltarea talentului si leadership
09:30 Daniel Bichis, Trainer si Coach, Competent Consulting
13:00 Dejun
14:30 Alexandru Dobrescu, General Manger, Air France KLM
16:00
17:00
18:00 Adelina Maria, Program Director, Leadership School&Academy – Valoarea continua
19:30 Party – Prima Generatie Leadership Academy
Contact:
Adelina Maria
Program Director Leadership School & Academy
Telefon: +40 722193066
E-mail: adelina(around)leaders.ro
Web: www.leadershipacademy.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.