AFLA regiunea din Romania din top 10 destinatii de iarna din Europa by Lonely Planet

0

Top 10 winter destinations in Europe

Dupa Grecia, Suedia, Finlanda sau Ungaria, Romania se gaseste in top 10 cele mai bune destinatii de iarna din Europa intr-un clasament alcatuit de Lonely Planet 

Transylvania, Romania

You can’t visit Dracula’s lair on a sunny day with lambs bleating in the fields, right? Try steel-grey skies, bare trees and a smattering of snow. Braşov and Sighişoara, two hours apart by rail, are gorgeous medieval towns with various connections to Vlad Ţepeş, the historical Dracula, though it’s doubtful that he ever set foot in his so-called castle.

Read more: www.lonelyplanet.com

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează