Aegon susține Gala Premiilor Media de Excelență

0

Compania olandeză Aegon își manifestă angajamentul față de comunitatea clujeană, sprijinind cea de-a zecea ediție a Premiilor Media de Excelență, eveniment desfășurat miercuri, 12 iunie 2013, la Grand Hotel Italia. Aegon, singura companie multinațională din domeniul financiar cu sediul central la Cluj-Napoca, își reconfirmă interesul de a se menține ca investitor strategic, apropiat de orașul care îl găzduiește.

În acest mod, organizația își exprimă aprecierea pentru instituțiile media clujene și își propune să contribuie la promovarea valorilor autohtone și a inițiativelor de succes.

“Am decis să susținem acest eveniment ca parteneri principali, astfel încât să se poată desfășura la standarde cât mai înalte, așa cum orașul și comunitatea le merită”, precizează Sînziana Maioreanu, CEO Aegon.

 

Printre activitățile recente ale Aegon cu impact direct asupra comunității clujene se numără deschiderea primului sediu din rețeaua națională  Aegon Office în Cluj-Napoca și recrutarea a 40 de consultanți financiari la nivel local. În plus, deși compania a achiziționat la începutul anului portofoliile de asigurări de viață și pensii private ale Eureko (unul din marii jucători de pe piața de profil), managementul a decis să păstreze sediul central al Aegon în România la Cluj-Napoca.

Dincolo de sprijinirea evenimentului ca formă de apreciere a valorii presei locale, în cadrul Galei, compania are oportunitatea de a scoate în evidență meritele unei organizații pe care o apreciază.

”Acordăm Premiul de excelență pentru rolul de Ambasador al Clujului în România Bancii Transilvania. Analizând contextul local, atât din perspectivă economică precum și prin prisma implicării în dezvoltarea comunității, BT este, cu siguranță, una dintre companiile care merită acest titlu”, afirmă Sînziana Maioreanu, CEO Aegon.

 

aegon

Grupul Aegon este, la nivel mondial, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii financiare, specializat în asigurări de viaţă, planuri de pensii şi soluţii investiţionale.

Cu sediul central în Olanda şi cu o experienţă dovedită în domeniul financiar de peste 160 ani, Aegon activează cu succes în peste 20 de ţăride pe patru continente. Prin intermediul celor peste 27.000 de angajaţi, Grupul contribuie semnificativ la realizarea obiectivelor personale şi profesionale a peste 47 milioane de clienţi.

În România, Grupul Aegon și-a început activitatea în anul 2007, iar astăzi este activ pe segmentele de asigurări de viață și pensii private. Printre demersurile de dezvoltare ale companiei din 2013 se numără preluarea portofoliului de clienți ai Eureko și lansarea propriei rețele de distribuție, cu primul birou Aegon Office deschis la Cluj.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează