Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aegon susține Gala Premiilor Media de Excelență

0

Compania olandeză Aegon își manifestă angajamentul față de comunitatea clujeană, sprijinind cea de-a zecea ediție a Premiilor Media de Excelență, eveniment desfășurat miercuri, 12 iunie 2013, la Grand Hotel Italia. Aegon, singura companie multinațională din domeniul financiar cu sediul central la Cluj-Napoca, își reconfirmă interesul de a se menține ca investitor strategic, apropiat de orașul care îl găzduiește.

În acest mod, organizația își exprimă aprecierea pentru instituțiile media clujene și își propune să contribuie la promovarea valorilor autohtone și a inițiativelor de succes.

“Am decis să susținem acest eveniment ca parteneri principali, astfel încât să se poată desfășura la standarde cât mai înalte, așa cum orașul și comunitatea le merită”, precizează Sînziana Maioreanu, CEO Aegon.

 

Printre activitățile recente ale Aegon cu impact direct asupra comunității clujene se numără deschiderea primului sediu din rețeaua națională  Aegon Office în Cluj-Napoca și recrutarea a 40 de consultanți financiari la nivel local. În plus, deși compania a achiziționat la începutul anului portofoliile de asigurări de viață și pensii private ale Eureko (unul din marii jucători de pe piața de profil), managementul a decis să păstreze sediul central al Aegon în România la Cluj-Napoca.

Dincolo de sprijinirea evenimentului ca formă de apreciere a valorii presei locale, în cadrul Galei, compania are oportunitatea de a scoate în evidență meritele unei organizații pe care o apreciază.

”Acordăm Premiul de excelență pentru rolul de Ambasador al Clujului în România Bancii Transilvania. Analizând contextul local, atât din perspectivă economică precum și prin prisma implicării în dezvoltarea comunității, BT este, cu siguranță, una dintre companiile care merită acest titlu”, afirmă Sînziana Maioreanu, CEO Aegon.

 

aegon

Grupul Aegon este, la nivel mondial, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii financiare, specializat în asigurări de viaţă, planuri de pensii şi soluţii investiţionale.

Cu sediul central în Olanda şi cu o experienţă dovedită în domeniul financiar de peste 160 ani, Aegon activează cu succes în peste 20 de ţăride pe patru continente. Prin intermediul celor peste 27.000 de angajaţi, Grupul contribuie semnificativ la realizarea obiectivelor personale şi profesionale a peste 47 milioane de clienţi.

În România, Grupul Aegon și-a început activitatea în anul 2007, iar astăzi este activ pe segmentele de asigurări de viață și pensii private. Printre demersurile de dezvoltare ale companiei din 2013 se numără preluarea portofoliului de clienți ai Eureko și lansarea propriei rețele de distribuție, cu primul birou Aegon Office deschis la Cluj.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.