Activitati pentru descoperirea educatiei pentru dezvoltare durabila la Cluj

0
A inceput ESD: TRIP!
 A inceput proiectul ESD:TRIP!  Asociatia pentru Initiate Durabile – Alternative implementeaza acest proiect in parteneriat cu UNESCO Youth Club din Grecia, cu scopul principal de a implica douazeci de tineri in activitati nonformale de descoperire a educatiei pentru dezvoltare durabila.
ESD: TRIP (Education for Sustainable Development: Team, Responsibility, Impact, Partnership) este un schimb de tineri co-finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune. Zece tineri din Romania si zece tineri din Salonic se vor intalni in Gilau, judetul Cluj unde isi vor crea valoroase experiente de invatare.
Proiectul a inceput la 1 mai si se va derula pana la 30 septembrie, durata schimbului fiind: 15 – 22 iulie.
ESD: TRIP presupune o serie de activitati nonformale in sfera educatiei pentru dezvoltare durabila, bazate pe educatie prin descoperire, educatie prin aventura si educatie  experientiala.
Va spunem toate acestea pentru ca si voi aveti ocazia sa fiti parte din proiectul nostru, fie ca sunteti un tanar interesat de schimbul nostru fie ca locuiti in Gilau sau in Cluj-Napoca puteti sa ne cunoasteti si sa descoperim impreuna calatoria ESD. Detalii despre participare va vom oferi la finalul lunii mai. Asa ca fiti cu ochii pe noi pe pagina de facebook a proiectului: http://www.facebook.com/esdtrip sau pe pagina web a asociatiei: www.initiativedurabile.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează