Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ABC ANTREPRENORI la primul eveniment de networking antreprenorial in BRASOV

0

ABC ANTREPRENORI – SURSA DE INSPIRATIE are onoarea sa va invite la prima editie a evenimentului de networking antreprenorial din BRASOV – „Comunitatea ABC – Hai sa ne cunoastem!”!

Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie 2013 incepand cu ora 18.30 in sala de conferinte Millenia a hotelului Ambient. Locatia ofera un cadru propice mediului de business, fiind gazda multor evenimente cu caracter antreprenorial.

Cum se desfasoara agenda evenimentului:

18.30-18.45 – Bun venit;

18.45-19.00 – Prezentare participanti;

19.00-19.30 – ABC Antreprenori: Hai sa ne cunoastem!

19.30-20.15 – Coffee break;

20.15-20.45 – Sorin Peligrad – Tehnici de networking antreprenorial;

20.45-20.50 – Concurs tombola;

20.50-21.30 – Sesiune intrebari-raspunsuri si incheierea evenimentului.

ABC Antreprenori_Hai sa ne cunoastem

Cateva cuvinte despre Sorin Peligrad:

Vicepresedinte Dezvoltare Regiunea Sud la JCI Romania, Immediate Past President JCI Brasov. Este formator de formatori (Train the Trainers), JCI Trainer, trainer NLP recunoscut national si international. Are la activ sute de ore de training si teambuilding personalizat pentru companii, sesiuni de coaching, conferinte pe teme motivationale, de leadership, comunicare, negociere si vanzari.

 

De ce sa participati?

– Pentru a audia antreprenori de succes de la care puteti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri;

– Pentru a descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii;

– Pentru a descoperi clienti potentiali pentru afacerea Dumneavoastra;

– Pentru a descoperi posibili furnizori pentru afacerea Dumneavoastra;

– Pentru a petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale Dumneavoastra;

Beneficiati de Surse de Inspiratie pentru antreprenori – teme teoretice, care apoi sunt validate practic in cea de-a doua prezentare. Pauza de Networking ofera un bun prilej de relationare, in care antreprenorii pot gasi clienti, colaboratori, parteneri, bartere, pareri sau idei diferite despre mediul antreprenorial, luand contacte cu persoane care intampina zilnic aceleasi provocari.

Taxa de participare pentru acest eveniment este de 49 de lei.

Modalitati de plata: card online, cash la intrare sau prin transfer bancar!

Inscrie-te aici: abcantreprenori.ro/inscrie-te/brasov

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.