ABC ANTREPRENORI la primul eveniment de networking antreprenorial in BRASOV

0

ABC ANTREPRENORI – SURSA DE INSPIRATIE are onoarea sa va invite la prima editie a evenimentului de networking antreprenorial din BRASOV – „Comunitatea ABC – Hai sa ne cunoastem!”!

Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie 2013 incepand cu ora 18.30 in sala de conferinte Millenia a hotelului Ambient. Locatia ofera un cadru propice mediului de business, fiind gazda multor evenimente cu caracter antreprenorial.

Cum se desfasoara agenda evenimentului:

18.30-18.45 – Bun venit;

18.45-19.00 – Prezentare participanti;

19.00-19.30 – ABC Antreprenori: Hai sa ne cunoastem!

19.30-20.15 – Coffee break;

20.15-20.45 – Sorin Peligrad – Tehnici de networking antreprenorial;

20.45-20.50 – Concurs tombola;

20.50-21.30 – Sesiune intrebari-raspunsuri si incheierea evenimentului.

ABC Antreprenori_Hai sa ne cunoastem

Cateva cuvinte despre Sorin Peligrad:

Vicepresedinte Dezvoltare Regiunea Sud la JCI Romania, Immediate Past President JCI Brasov. Este formator de formatori (Train the Trainers), JCI Trainer, trainer NLP recunoscut national si international. Are la activ sute de ore de training si teambuilding personalizat pentru companii, sesiuni de coaching, conferinte pe teme motivationale, de leadership, comunicare, negociere si vanzari.

 

De ce sa participati?

– Pentru a audia antreprenori de succes de la care puteti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri;

– Pentru a descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii;

– Pentru a descoperi clienti potentiali pentru afacerea Dumneavoastra;

– Pentru a descoperi posibili furnizori pentru afacerea Dumneavoastra;

– Pentru a petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale Dumneavoastra;

Beneficiati de Surse de Inspiratie pentru antreprenori – teme teoretice, care apoi sunt validate practic in cea de-a doua prezentare. Pauza de Networking ofera un bun prilej de relationare, in care antreprenorii pot gasi clienti, colaboratori, parteneri, bartere, pareri sau idei diferite despre mediul antreprenorial, luand contacte cu persoane care intampina zilnic aceleasi provocari.

Taxa de participare pentru acest eveniment este de 49 de lei.

Modalitati de plata: card online, cash la intrare sau prin transfer bancar!

Inscrie-te aici: abcantreprenori.ro/inscrie-te/brasov

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează