A treia ediție a Întâlnirii Autostopiștilor din România

0

O mână de autostopiști de cursă lungă ne vom întâlni peste o săptămână la a treia ediție a Întâlnirii Autostopiștilor din România (IAdR).

Read here the English version!

Ce presupune întâlnirea noastră?

Ne vedem într-un camping (cât de cât accesibil ca localizare), ne cunoaștem,povestim despre autostop și tot ce ține de călătorie în acest fel, facem workshop despre cum se face rucsacul, povestim și despre ce înseamnă un rucsac de calitate sau alte echipamente și ustensile necesare/utile călătorului, iar per total, ne simțim bine cu toții.
De fiecare dată avem grijă ca locul unde mergem să fie interesant, să avem ce face sau ce vedeaLa prima ediție IAdR ne-am bălăcit în apele sărate din Lacul Fără Fund de la Ocna Sibiului, iar anul trecut ne-am plimbat cu bicicletele prin Brașov, dar am și bătut la pas Canionul/Cheile 7 Scări de lângă Brașov.

Perioada:

27-29 iulie 2012, de vineri seară până duminică. La noi programul este flexibil, așa că nu vă stresați pe tema aceasta. Scopul e să ne bucurăm de compania călătorilor de cursă lungă, de natură, de apa sărată din lacuri, nu să venim cu peri albi de acolo :)

Locația pentru ediția a treia

În weekendul următor de vedem la Sovata, în Vasskert Kamping (Principala 129/A, Tel.: + 40 265 570 902 Mobil locație: + 40 745 325 030; Coordonate aproximative: 46.59106, 25.07259; Locația pe Google Maps). Locația oferă asta, la prețurile astea.
Pentru a downloada coordonatele GPS cu camping-ul Vasskert dați click dreapta șiSave link as…/Salvează link-ul ca…format GARMIN (.gdb) sau b) format GPS Exchange (.gpx).
La Sovata avemtrasee frumoase prin natură, dar mai ales lacuri cu apă sărată. Avem de gând să le folosim, așa că aduceți-vă costum de baie! În apropiere este și Salina Praid, dacă avem timp și chef, poate îi facem o vizită.

Motivația noastră. Ce oferă în plus 2012

În primul rând, oferim mai departe șansa ca cei mai puțin experimentați să învețe de la câțiva dintre noi care călătorim mult. În al doilea rând, vrem să arătăm că a călători înseamnă deschidere și nu depinde de buget. Poți călători cu bani mulți, dar la fel de bine poți călători cu bani puțini. Este o alegere pe care o faci și credem cu tărie că experiențele trăite la drum, oamenii cunoscuți în drumețiile și călătoriile făcute îți oferă o altă viziune asupra vieții tale, asupra lumii. Lumea este mult mai mare decât crezi, dar în același timp este și mică. Uite, eu de exemplu m-am întâlnit (pur întâmplător) în Madrid cu o colegă de la competiția inginerească la care am fost cu 2 luni înainte, în celălalt capăt de Europa, în Tallinn (Estonia).
Vrem să atingem și alte puncte: Levente ne va povesti despre ultimele lui experințe lungi prin Europa, iar un clujean (surpriză) ne va zice cum a fost în călătoria lui prinRusia, Mongolia și alte țări!

Sursa: drumliber.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.