A treia ediție a Întâlnirii Autostopiștilor din România

0

O mână de autostopiști de cursă lungă ne vom întâlni peste o săptămână la a treia ediție a Întâlnirii Autostopiștilor din România (IAdR).

Read here the English version!

Ce presupune întâlnirea noastră?

Ne vedem într-un camping (cât de cât accesibil ca localizare), ne cunoaștem,povestim despre autostop și tot ce ține de călătorie în acest fel, facem workshop despre cum se face rucsacul, povestim și despre ce înseamnă un rucsac de calitate sau alte echipamente și ustensile necesare/utile călătorului, iar per total, ne simțim bine cu toții.
De fiecare dată avem grijă ca locul unde mergem să fie interesant, să avem ce face sau ce vedeaLa prima ediție IAdR ne-am bălăcit în apele sărate din Lacul Fără Fund de la Ocna Sibiului, iar anul trecut ne-am plimbat cu bicicletele prin Brașov, dar am și bătut la pas Canionul/Cheile 7 Scări de lângă Brașov.

Perioada:

27-29 iulie 2012, de vineri seară până duminică. La noi programul este flexibil, așa că nu vă stresați pe tema aceasta. Scopul e să ne bucurăm de compania călătorilor de cursă lungă, de natură, de apa sărată din lacuri, nu să venim cu peri albi de acolo :)

Locația pentru ediția a treia

În weekendul următor de vedem la Sovata, în Vasskert Kamping (Principala 129/A, Tel.: + 40 265 570 902 Mobil locație: + 40 745 325 030; Coordonate aproximative: 46.59106, 25.07259; Locația pe Google Maps). Locația oferă asta, la prețurile astea.
Pentru a downloada coordonatele GPS cu camping-ul Vasskert dați click dreapta șiSave link as…/Salvează link-ul ca…format GARMIN (.gdb) sau b) format GPS Exchange (.gpx).
La Sovata avemtrasee frumoase prin natură, dar mai ales lacuri cu apă sărată. Avem de gând să le folosim, așa că aduceți-vă costum de baie! În apropiere este și Salina Praid, dacă avem timp și chef, poate îi facem o vizită.

Motivația noastră. Ce oferă în plus 2012

În primul rând, oferim mai departe șansa ca cei mai puțin experimentați să învețe de la câțiva dintre noi care călătorim mult. În al doilea rând, vrem să arătăm că a călători înseamnă deschidere și nu depinde de buget. Poți călători cu bani mulți, dar la fel de bine poți călători cu bani puțini. Este o alegere pe care o faci și credem cu tărie că experiențele trăite la drum, oamenii cunoscuți în drumețiile și călătoriile făcute îți oferă o altă viziune asupra vieții tale, asupra lumii. Lumea este mult mai mare decât crezi, dar în același timp este și mică. Uite, eu de exemplu m-am întâlnit (pur întâmplător) în Madrid cu o colegă de la competiția inginerească la care am fost cu 2 luni înainte, în celălalt capăt de Europa, în Tallinn (Estonia).
Vrem să atingem și alte puncte: Levente ne va povesti despre ultimele lui experințe lungi prin Europa, iar un clujean (surpriză) ne va zice cum a fost în călătoria lui prinRusia, Mongolia și alte țări!

Sursa: drumliber.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează