A treia ediție a festivalului LollyBoom s-a încheiat

0

În perioada 1-4 iunie 2017 a avut loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca. Evenimentul a reunit peste 50000 de participanți, fiind dedicat tuturor categoriilor de vârstă.

A reușit să ofere comunității clujene momente de divertisment, relaxare și petrecerea timpului liber alături de cei dragi prin diferite activități și ateliere creative. De asemenea festivalul LollyBoom și-a propus să readucă în viața participanților cea mai frumoasă etapă, copilăria.

lollyboom 2017 (2)

Pe parcusul celor 4 zile Parcul Central a găzduit ateliere pentru cei mici de pictură, gătit, creație vestimentară, confecționarea de diverse obiecte, intrumente muzicale, dar și sesiuni în care copiii învățau prin diverse tehnici să se relaxeze, să-și crească încrederea în forțele proprii și să-și dezvolte creativitatea. Spectacolele la scenă precum cele de magie, dans, dans sportiv, teatru, concerte dar și activitățile din zona parcului de bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, cursă cu obstacole, trenulețul veseliei, trambunlină, tobogane, jocuri ale copilăriei, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney au întrunit un număr mare de participanți. În fiecare seară atmosfera a fost întreținută de ritmurile muzicale ale celor de la CDJ Record Label, dar și de serile de film ale partenerilor de la TIFF. Duminică a rulat filmul Chasing Shadows, regizat chiar de către clujeanul Don Alexandru, care a fost foarte apreciat de către public.

Accesul în cadrul festivalului a fost gratuit. Cea de a treia ediție LollyBomm a fost realizată cu sprijinul primăriei locale Cluj-Napoca și a partenerilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.