Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A treia editie a competitiei internationale Maros Bike XCO Cup 2012 din padurea Faget (Cluj)

0

Cine sunt principalii favoriti pentru a treia editie a competitiei internationale Maros Bike XCO Cup 2012 din padurea Faget (Cluj)

 


Sportivi din Ungaria, Serbia, Austria, Germania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Grecia, Ucraina si evident Romania s-au aratat interesati de a participa la a treia editie a competitiei internationale de MTB Cross-Country Olympic intitulata „Maros Bike XCO Cup” care va avea loc sambata 7 aprilie 2012 in padurea Faget din Cluj-Napoca.

Competitia este organizata de Clubul Sportiv Maros sub egida Federatiei Romane de Ciclism si este inscrisa in Calendarul Uniunii Cicliste Internationale – UCI Class 1 – fapt care asigura puncte importante celor mai buni 15 sportivi

Elite care au ca obiectiv o mai buna clasare la nivel mondial sau chiar Calificarea la Jocurile Olimpice din 2012.

Competitia se adreseaza insa si sportivilor amatori care vor concura cu doua ore inainte de cursa pentru Elite, inscrierea acestora in concurs fiind acceptata pe propria raspundere, respectiv cu acordul parintilor in cazul sportivilor minori. Printre cele mai importante echipe care au confirmat prezenta la Maros Bike XCO Cup amintim Lotul National al Ungariei, Lotul National al Serbiei, Euro-One Cube Team din Ungaria si JBG-2 Proffesional Team din Polonia dar si sportivi de la cluburi mai mici, cu vasta experienta competitionala. Ne asteptam insa si la prezente surpriza, cum s-a intamplat in fiecare an.

La categoria Elite Women principalele favorite pentru podium sunt:
 Barbara Benko (FOCUS MIG / Hungary Team) – campioana nationala a Ungariei, clasata in sezonul anterior de trei ori pe podiumul Cupei Mondiale la categoria U23, in prezent locul 29 in clasamentul mondial absolut.
 Dozsa Ester – campioana nationala de maraton a Ungariei, locul 35 in Campionatele Europene 2011, in prezent locul 63 in clasamentul mondial absolut.
La categoria Elite Men principalii favoriti pentru prima treapta a podiumului sunt:
 Marek Galinski (JBG-2 Polonia) – locul 13 la Jocurile Olimpice Beijing 2008, campion national al Poloniei, cea mai buna clasare intr-o etapa de Cupa Mondiala 2011 – locul 36 (Windham, NY), in prezent locul 43 in clasamentul mondial absolut.
 Andras Parti (Euro-One Cube / Hungary Team) – castigatorul editiei precedente, locul 23 la Jocurile Olimpice Beijing 2008, campion national al Ungariei, cea mai buna clasare intr-o etapa de Cupa Mondiala 2011 – locul 35 (Windham, NY), in prezent locul 47 in clasamentul mondial absolut

 Szilard Buruczki (KFC Merida / Hungary Team) – campion national de maraton al Ungariei, cea mai buna clasare intr-o etapa de Cupa Mondiala 2011 – locul 76 (Nove Mesto), in prezent locul 115 in clasamentul mondial absolut.
 Juhasz Zsolt (Euro-One Cube / Hungary Team) – cea mai buna clasare intr-o etapa de Cupa Mondiala 2011 – locul 10 la categoria U23 (Pietermaritzburg), in prezent locul 124 in clasamentul mondial absolut
 Kornel Osicki (JBG-2 Polonia) – cea mai buna clasare intr-o etapa de Cupa Mondiala 2011 – locul 14 la categoria U23 (Pietermaritzburg)

Competitia se va desfasura pe un traseu in lungime de aproximativ 4,6 km cu 185 m total ascensiune pe tur, care include atat sectiuni tehnice in urcare si coborare cat si sectiuni de viteza, fiecare concurent parcurgand intre 3 si 6 ture, in functie de categoria din care face parte. Accesul la traseu se face de pe Str. Campului – Aleea Negoiu – Str. Dimitrie Gusti – continuare pe str. Basarabiei.

Premiile oferite in acest an sunt mai mari decat la editia precedenta si mai mari decat cele impuse de regulamentul international pentru zona in care se afla Romania, insumand 4000 euro la categoriile elite si aproximativ 800 euro in piese si accesorii de bicicleta pentru categoriile Hobby. Castigatorul competitiei va pleca acasa cu peste 600 euro si 60 puncte internationale.

 

Programul evenimentului:


Vineri 6 Aprilie 2012
16:00 – 19:00 Inscrieri offline si validarea inscrierilor online (toate categoriile)
17:00 – 19:00 Antrenamente oficiale pe traseu

Sambata 7 Aprilie 2012
08:00 – 09:00 Inscrieri offline si validarea inscrierilor online pentru categoriile Hobby (inscriere cu buletinul, pe proprie raspundere, respectiv cu acordul parintilo in cazul minorilor fara licenta) 10:00 START Categoriile Hobby (Amatori)
10:00 – 11:00 Inscrieri offline si validare inscrieri online pentrucategoriile Elite (pe baza licentei)
12:00 Start UCI Elite Men
12:01 Start UCI Elite Women
15:00 Ceremonia de premiere

Mai multe detalii pe www.cupa.marosbike.ro/ro/ si www.facebook.com/marosbikexco

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.