Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A treia editie a competitiei internationale de mountainbike „Maros Bike XCO Cup”

0

7 Aprile 2012 este *noua data oficiala pentru a treia editie a competitiei internationale de mountainbike „Maros Bike XCO Cup” care va avea loc in Padurea Faget din Cluj-Napoca. 

*Anuntata initial pentru data de 21 aprile, Clubul Sportiv Maros, organizatorul acestei competitii a fost nevoit din motive de logistica sa solicite schimbarea datei, astfel cursa va fi organizata cu doua saptamani mai devreme decat a fost programata.
Maros Bike XCO Cup este singura competitie de Cross-Country Olympic din Romania inregistrata in calendarul international in acest an. Competitia este incadrata in „Class 1”, pentru categoriile Elite Men si Elite Women, fapt care asigura puncte importante in clasamentul mondial si cel de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra dar si peste 4000 Euro premii in bani.
Evenimentul este deschis insa si pentru categoriile de Juniori, Amatori si Master care se pot inscrie pe proprie raspundere, in baza unui act de identitate, exceptie vor face concurentii minori amatori care se vor prezenta la inscriere insotiti de catre un tutore legal sau cu un acord scris si autentificat de catre un notari. Competitia pentru aceste categorii este programata cu doua ore inainte de cursa pentru Elite si se va desfasura pe un traseu comun cu cel al Elitelor, in proportie de aproximativ 85%.
Competitia va fi organizata de catre Clubul Sportiv Maros din Cluj-Napoca, sub egida Federatiei Romane de Ciclism, a Uniunii Cicliste Internationale si cu sprijinul voluntarilor de la Clujul Pedaleaza, Serviciul de Ajutor Maltez in Romania si Clubul Montan Carpati 29. Parteneri de promovare sunt: ZIle si Nopti, Ciclism.ro, Dirtbike.ro, Mbike.ro, Freerider.ro, Light-Bikes.ro, Biciclistul.ro si LIberinmiscare.ro
Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului si pe pagina de facebook: cupa.marosbike.ro, facebook.com/marosbikexco

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.