Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A-nceput la Cluj Campionatul Național Universitar de Fotbal

0

Student Sport a dat astăzi startul fazei regionale a Campionatului Național Universitar de Fotbal la Cluj Napoca, în Aula Facultății de Instalații a Universității Tehnice. Delegațiile din Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Alba Iulia, Suceava, Baia Mare au intonat imnul național al României, după care au primit sfaturile și încurajările oficialilor prezenți.

La eveniment au participat

Prof. Dr. Ing. Gheorghe Badea – decan al Facultății de Instalații,
Prof. Dr. Adrian Oros – prorector al Universității de Științe Agricole și Medicinaă Veterinară,
Câmpean Ovidiu – director al Direcției de Relații Publice și Comunicare din partea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca,
Prof. Bocu Traian – șef al catedrei de Sport a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”,
Adam Laszlo – director al Casei de Cultură a Studenților,
Arpad Meszaros – ambasador Student Sport,
Adrian Socaciu – fondator Student Sport.

Deschiderea a fost inițiată de Gheorghe Badea, care a transmis și un mesaj de bun venit din partea rectorului Universității Tehnice, prof.dr.ing. Radu Munteanu, care nu a putut fi prezent. Amintindu-și de perioada în care practica fotbal și legându-l de evenimentul de astăzi, domnul Badea i-a sfătuit pe participanți să se bucure de competiție și să învețe unii de la alții. Deși aflase de puțină vreme de campionat, prorectorul USAMV a găsit inițiativa Student Sport utilă vremurilor în care trăim, remarcând asemănarea valorilor pe care ascociația le promovează cu ceea ce învățământul superior românesc încearcă să sedinemteze în caracterul fiecărui student: “importanța oamenilor de valoare, dedicarea, responsabilitatea și fair-play-ul.”

Ovidiu Câmpeanu a remarcat cu interes meritele acestei initiative “cu atât mai mult cu cât această competiție este dedicată studenților, care sunt motorul dezvoltării culturale și de aceea ne bucurăm să susținem acest proiect.” Bocu Traian și Adam Laszlo au dorit ca prin efotul Student Sport să se relanseze sportul universitar pentru ca tinerii să aibă parte de experiențe frumoase, să se creeze un mediu care să nască opinii.

Ambasadorul Student Sport și totodată coordonatorul echipei Ardealului din duelul cu Generația de Aur, Arpad Meszaros, a declarant cu umor în fața tuturor că echipa pe care o conduce este dezavantajată de faptul că Generația se va întruni cu o zi avans față de jucătorii săi. Cu toate acestea, a promis un meci încins, strâns, și nu a exclus posibilitatea prelungirilor sau a loviturilor de departajare în cazul în care scorul va fi egal. La final, Adrian Socaciu a declarant deschis Campionatl la Cluj, evidențiind faptul că “este o competiție a noastră, a tinerilor, pentru noi și datorită nouă.”

Student Spor îi invită pe toți cei care doresc să susțină echipele înscrise în Campionat marți, miercuri și joi, începând cu ora 12, la Sala Polivalentă “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Meciul demonstrativ Generația de Aur vs. Echipa Ardealului va avea loc joi, de la ora 19. Intrarea este liberă.

Asociaţia Student Sport România se bucură de sprijinul  Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Federația Sportului Școlar și Universitar, Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret şi Federaţiei Române de Fotbal. La Cluj, partenerii locali sunt Casa de Cultură a Studenților, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.