A inceput Festivalul Medieval Turnirul Cavalerilor Brasov 2011

0

Azi, 29 aprilie 2011 a inceput a V-a editie a Festivalului Medieval Turnirul Cavalerilor Brasov 2011. Acest eveniment se desfasoara in perioada 29 aprilie – 1 mai 2011 in Cetatuia de pe Straja. Iata si invitatia organizatorilor de pe site-ul Asociatiei Cavalerii Cetatilor Barsei.

Lume, lume, cu mare incantare va aducem la cunostinta ca prin voia Marelui Dumnezeu reusit-am si-n acest an a pune la cale infaptuirea celei de-a V-a editii ale mandrului nostru festival medieval din Cetatea Brasovului. Drept pentru care, in datele de 29-30 Aprilie si 1 Mai, va asteptam cu mic cu mare a binepofti a ne bucura impreuna de atmosfera medievala trezita la viata de cavalerii, domnitele, menestrelii, vrajitoarele si jonglerii veniti din toate colturile si cetatile mandrelor noastre meleaguri in cinstita noastra cetate de pe Dealul Straja (Dealul Cetatii).

Pentru detalii despre program si participanti acceseaza iubescbrasovul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează