Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A fost odata ca niciodata la Brasov…

0

Saptamana Povestilor intre 4 si 10 aprilie 2011 la Brasov!

A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi nu s-ar mai povesti…..

Asa incepeau povestile care ne-au incantat perioada copilariei, alaturi de care am crescut, prin care ne-am dezvoltat asteptari si ne-am creat valori in viata.

Cu siguranta, ne vom bucura sa retraim cu emotie fiecare poveste pe care o vom citi in cadrul Saptamanii Povestilor- sa privim uimirea de pe chipul celor mici si sa ne bucuram alaturi de ei de finalul povestii, cand binele invinge raul.

Evenimentul se desfasoara intre 4 si 10 aprilie in Brasov, astfel ca noi, Asociatia Edu For All alaturi de partenerii nostri, va invitam sa intrati intr-o lume a povestilor si a activitatilor creative care se vor realiza in fiecare ora a fiecarei zile, in locatiile: Biblioteca Judeteana “George Baritiu”- prin Sectia pentru Copii si Tineret si Casa Baiulescu, Teatrul de papusi Arlechino, Muzeul Casa Muresenilor prin Casa Baciu, Libraria Carturesti, Libraria Okian, Ceainaria Ceai et caetera, Teatrul Strada, cu sprijinul IubescBrasovul.ro, Fundatiei House of Angels, Wallsticker.ro, Asociatiei Educatoarelor din Romania, Editurii Pastel, Retelei de Sprijin Comunitar, Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii “Transilvania” Brasov.

Va asteptam sa consultati orarul evenimentului, sa va inscrieti la activitati si sa redescoperim povestile impreuna.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa……

*Acest eveniment este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani, insa cu totii sunteti invitati sa luati parte si sa va bucurati alaturi de cei mici de Saptamana Povestilor.

Mai multe informatii pe www.eduforall.ro


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.