A fost odata ca niciodata la Brasov…

0

Saptamana Povestilor intre 4 si 10 aprilie 2011 la Brasov!

A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi nu s-ar mai povesti…..

Asa incepeau povestile care ne-au incantat perioada copilariei, alaturi de care am crescut, prin care ne-am dezvoltat asteptari si ne-am creat valori in viata.

Cu siguranta, ne vom bucura sa retraim cu emotie fiecare poveste pe care o vom citi in cadrul Saptamanii Povestilor- sa privim uimirea de pe chipul celor mici si sa ne bucuram alaturi de ei de finalul povestii, cand binele invinge raul.

Evenimentul se desfasoara intre 4 si 10 aprilie in Brasov, astfel ca noi, Asociatia Edu For All alaturi de partenerii nostri, va invitam sa intrati intr-o lume a povestilor si a activitatilor creative care se vor realiza in fiecare ora a fiecarei zile, in locatiile: Biblioteca Judeteana “George Baritiu”- prin Sectia pentru Copii si Tineret si Casa Baiulescu, Teatrul de papusi Arlechino, Muzeul Casa Muresenilor prin Casa Baciu, Libraria Carturesti, Libraria Okian, Ceainaria Ceai et caetera, Teatrul Strada, cu sprijinul IubescBrasovul.ro, Fundatiei House of Angels, Wallsticker.ro, Asociatiei Educatoarelor din Romania, Editurii Pastel, Retelei de Sprijin Comunitar, Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii “Transilvania” Brasov.

Va asteptam sa consultati orarul evenimentului, sa va inscrieti la activitati si sa redescoperim povestile impreuna.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa……

*Acest eveniment este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani, insa cu totii sunteti invitati sa luati parte si sa va bucurati alaturi de cei mici de Saptamana Povestilor.

Mai multe informatii pe www.eduforall.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează