Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A 5-a ediţie a competitiei de alergare montana Cindrel InAlergare ia startul pe 30 iulie 2016

0

Pe 30 iulie 2016, ora 9.00 va avea loc startul celei de-a 5-a ediţii a competiţiei Cindrel InAlergare – concurs de alergare pe traseu montan, prima şi singura de acest gen din zonă. Competiţia organizată în munţii Cindrel, cu start-ul în stațiunea Păltiniș, a atras la ediția din 2015 peste 290 de participanţi. Printre participanţii de la primele două ediții s-au numărat şi sportivi recunoscuţi în domeniu alergării montane din Romania: Lucian Clinciu, Adrian Bostan, Cornelia David, Silviu Bălan, Gianina Tanase, Radu Milea, Daniela Marin, Ioana Mica, Mihai Orleanu etc.

Foto credit_Cornel Mosneag

Trasee

Anul acesta evenimentul se va desfăşura în ultimul weekend din luna iulie (30 iulie), organizatorii aşteptând la start în jur de 300 de participanţi pentru cele 3 curse pregătite: maraton (42km), semimaraton (21km) şi cursa familiei (aproximativ 5 km) – un eveniment organizat pentru mici și mari, interesaţi să descopere misterele celei mai vechi staţiuni montane din România.

Probele de maraton şi semimaraton includ următoarele categoriile de vârste: 18-29 de ani, 30-39 de ani, peste 40 de ani, atât la masculin cât şi la feminin, plus categoria OPEN, reprezentând cele mai bune rezultate per total, neluând în calcul categoria de vârstă.

Mai multe detalii despre trasee puteți găsi aici: http://inalergare.ro/ 

Susţinere

Publicul este invitat să susţină alergătorii de la cele 3 probe pe data de 30 iulie 2016; accesul este liber în zona de desfăşurare a competiţiei – stațiunea Păltiniș (Sibiu).

Competiția

Cindrel ÎnAlergare concurs de alergare pe traseu montan este o competiţie organizată de Asociaţia PeDale Sibiu.

Proiectul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania, fiind un eveniment desfășurat sub egida Clubului Sportiv Veritcal SportSibiu.

Partenerii și sponsorii evenimentului în acest an sunt: Hohe Rinne Păltiniș Hotel & SPA,  Soft 32, ITNT, Travelgator, Smart Bill, Metropolis, BallanSportwear, Erasmus Büchercafe librărie-cafenea, Simpa Sibiu, Sponser Sport Food Romania, Librăria & Cafenea Habitus, Asociația Tonal, Luthelo, Asociația MyTransylvania, Moara Veche, Brutăria Luijza, Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu, Fundația Comunitară Sibiu, Asociația Județeană de Turism Sibiu, Clubul de Turism Montan Amicii Munților Sibiu, TwoBrothersConcept, Carpați.org, CPNT, Alerg.ro, Liber în Mișcare, România Pozitivă, Cemerită.ro,

Concursuri partenere: Carpathian Man, EcoMarathon, 2×2 Race, Ski Alpinism Race, Retezat Trail Race, Bucegi 7500.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.