900 de joburi la Fagaras!

0

Veşti bune pentru locuitorii oraşului Făgăraş! 900 de oameni vor lucra la Combinatul Chimic din Făgăraş care se redeschide.

instrument„Combinatul Chimic Nitramonia Făgăraş şi-a reluat activitatea după cinci ani de pauză. Concernul care a cumpărat, în decembrie 2007, activele societăţii, a decis să repornească fabrica. Aceasta va produce din nou îngrăşăminte chimice şi explozibil uşor.”

Ştirea completă este pe realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează