600 de joburi noi la Cluj (Jucu)

0

Producatorul italian de electrocasnice, firma De’ Longhi, va incepe activitatea de productie la Cluj, compania urmand sa angajeze in prima faza 600 de persoane, potrivit Wall-Street.ro.

Firma italiana a cumparat halele Nokia de la Jucu, urmand sa investeasca circa 30 de milioane de euro in aparatura pe care urmeaza sa o foloseasca la fabrica.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează