Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5MS CLUJ – Ediţia 41: ”Hai să râdem”

0

5MS CLUJ vă invită la cea de-a 41-a ediție a evenimentului local de discursuri publice. Evenimentul va avea loc pe data de 19 Iunie, cu începere la ora 19:00, în clădirea Casino din Parcul Central.

Această ediție este intitulată “Hai să râdem”, este o ediție în care aducem umorul pe scenă. La această ediție vorbitori o să ne vorbească despre experiențele lor amuzante prin care au trecut.

18983068_10212843978596021_775862871_n

Fiecare prezentare va respecta 2 reguli:
1. Discursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
2. Mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de 5 minute.

Invitatul special, Șasa Ciobanu membru în trupa IMPROVertiții, va avea la dispoziție 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), el vine pe scena de la 5MS să ne prezinte un moment de Stand Up Comedy.

Momenul artistic este prezentat de trupa IMPROVertiții care va umple șcena de umor si râsete molispsitoare.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 4 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).
Structura evenimentului:
9 discursuri de 5:00
5 discursuri improvizate de 2:30
1 invitat special cu un discurs de 10:00
Tombolă cu premii

Moment artistic
Pauze de socializare
Rezervă-ţi un loc aici  https://5ms.ro/events/hai-sa-radem/

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Intrarea : 15 lei cu rezervare și 20 de lei fără rezervare .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.