Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5MS CLUJ, Ediţia 33 : ”OBICEIURI SĂNĂTOASE”

0

„Mai întâi ne formăm obiceiurile, apoi acestea ne formează pe noi. Cucerește-ți obiceiurile proaste sau ele te vor cuceri pe tine.” (Rob Gilbert) 

Pentru a crește e nevoie să ne schimbăm constant. Să aducem activități noi și valoroase în viața noastră.

Nu e ușor să îți instalezi un obicei nou, dar merită pentru că dacă acționăm la fel, atunci vom obține aceleași rezultate.

Vino și spune-ne tu ce nou obicei ți-ai implementat in ultimul timp sau ce obicei îți propui să implementezi în viața ta.

cover-5ms-obiceiuri-sanatoase

Poți “fura” niște idei de la speakerii noștri care vin să împărtașească cu noi experiențele lor legate de OBICEIURI SĂNĂTOASE. 

VINO şi trăiește alături de noi aceste momente de pură sinceritate în care ne folosim de educația non formală pentru a crește.

Miercuri, 26 Octombrie, de la ora 19:00, în clădirea CASINO, are loc a 33-a ediţie 5MS CLUJ. Tema evenimentului este: “OBICEIURI SĂNĂTOASE”

8 discursuri de 5 minute
5 discursuri improvizate
1 invitat special
Premii surpriză (peste 40 de premii pentru spectatori)
Multă bună dispoziţie

Rezervă-ţi un loc aici: http://5ms.ro/events/obiceiuri-sanatoase/

Pentru o atmosferă mai dinamică, discursurile sunt prezentate cu 20 de slide-uri care se schimbă automat după 15 secunde. Astfel, vei avea parte de adevărata savoare a poveştilor într-un mediu antrenant!

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Intrarea : 15 RON.

Poţi să vezi ce au spus participanţii de la evenimentele precedente aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.