Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5MS CLUJ – Ediţia 30 : ”TU UNDE GASESTI FRUMUSETEA?”

0

5MS CLUJ vă invită la cea de a 30-a ediție a evenimentului local de discursuri publice. Evenimentul va avea loc pe data de 25 Mai, cu începere la ora 19:00 la Hotel Agape.

5MS este o franciză care oferă un mediu prietenos şi profesionist pentru pasionaţii de vorbit în public, iar evenimentele oferă spectatorilor combinaţia ideală de informaţie, energie şi bună dispoziţie.

5ms

Cu toţii avem o poveste sau o idee pe care dorim să o împărtăşim. Fie că e vorba despre o pasiune, un talent sau pur şi simplu o experienţă. 5MS oferă posibilitatea acestor poveşti să prindă viaţă şi să fie auzite de foarte multe persoane.

Această ediție este intitulată “Tu unde gasesti frumusetea?” și vine cu un regulament nou care aduce mai multă libertate vorbitorilor și mai multă valoare publicului.

Invitatul special, Romina Sabou, va avea la dispozitie 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde) in care ne va spune ce inseamna pentru ea frumusetea si unde o gaseste in viata de zi cu zi.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 4 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Structura evenimentului:
• 9 discursuri de 5:00
• 5 discursuri improvizate de 2:30
• 1 invitat special cu un discurs de 10:00
• Tombolă cu premii
• Pauze de socializare

Rezervă-ţi un loc aici: http://www.5ms.ro/events/tu-unde-gasesti-frumusetea/

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Intrarea : 15 LEI dacă iti faci rezervare pe pagina evenimentului.
20 LEI fara rezervare

Poţi să vezi ce au spus participanţii de la evenimentele precedente aici: http://www.5ms.ro/cluj-testimoniale.html.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.