5MS CLUJ: Cunoaște-i pe cei 10 speakeri care te vor inspira cu poveștile lor de viață!

0

5MS CLUJ – Ediţia 13 : ”ÎNVAȚĂ DE LA VIAȚĂ!”

5MS CLUJ vă invită la cea de-a XIII-a ediție, prima din sezonul 2, a evenimentului local de discursuri publice. Evenimentul va avea loc pe data de 31 Iulie, cu începere la ora 19:00, în clădirea Casino din Parcul Central.

afis Invata de la Viata

Această ediție este intitulată “Învață de la viață” și vine cu un regulament nou care aduce mai multă libertate vorbitorilor și mai multă valoare publicului.

Fiecare prezentare va respecta 2 reguli:
1. Discursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
2. Mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de 5 minute.

Invitatul special, ZOLTAN VEREȘ, va avea la dispozitie 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), iar discursul său va avea ca temă: gestionarea eficientă a emoțiilor pe scenă.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 4 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Structura evenimentului:

10 discursuri de 5:00
5 discursuri improvizate de 2:30
1 invitat special cu un discurs de 10:00
Tombolă cu premii
Pauze de socializare

Rezervă-ţi un loc aici: http://5mscluj-13.eventbrite.com.
Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.
Intrarea : 15 LEI dacă vii singur sau 10 LEI dacă vii împreună cu cineva.
Poţi să vezi ce au spus participanţii de la evenimentele precedente aici: http://www.5ms.ro/cluj-testimoniale.html.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează