56 miliarde de euro in proiecte de mediu pentru Romania!

0

56 miliarde de euro sunt banii alocati proiectelor „verzi”! 16 proiecte majore conform declaratiilor oficialilor de la Ministerul Mediului.

Potrivit green-report.ro „valoarea proiectelor depuse pentru fondurile Programului Operational Sectorial de Mediu (POS-Mediu) a ajuns in 2010 la peste 56 miliarde de lei in 16 proiecte majore, a anuntat astazi ministrul Mediului si Padurilor, Lazlo Borbely, in cadrul Conferintei Nationale privind Stadiul Implementarii Programului POS Mediu.” Tot astazi, a semnat si contractul pentru un proiect de tratare si distributie a apei potabile in valoare de 83 milioane de euro in judetul Bistrita Nasaud. Cei mai multi bani s-au indreptat spre proiectele de infrastructura de apa si canalizare, adica peste 50% din fondurile distribuite. Ponderea contributiei financiare europene depasese 80% in conditiile in care bugetul de stat a acoperit 17% din cheltuieli.”

via green-report.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează