5,5 milioane lei pentru modernizarea structurii de cercetare a Universitatii Babes-Bolyai

0

Vesti bune pentru Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca! Institutia a primit o finantare din fonduri UE in valoare de 5,5 milioane lei pentru modernizarea structurii de cercetare. Finantarea este nerambursabila in proportie de 98% si presupune investitia in tehnologie de ultima generatie.

Potrivit Financiarul.com „proiectul are ca obiective, printre altele, dezvoltarea unui portal e-Learning care sa asigure, pe de o parte, cooperarea prin instrumente IT cu institutii academice si, pe de alta parte, facilitarea accesului la informatie si suport tehnologic de ultima ora”.

via fonduri-structurale.ro

(foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează