500 de joburi noi la Nokia Cluj

0

Piata fortei de munca din Cluj aduce vesti bune pentru localnici! 500 de posturi noi sunt disponibile pana la finalul anului 2010 la producatorul de telefoane mobile, Nokia!
Fabrica de telefoane mobile de la Jucu urmează să ajungă, până la finele anului 2010, la un efectiv de 4.000 de salariaţi pentru a face faţă comenzilor mari venite în această perioadă.

Potrivit ziuadecj.ro „producătorul de telefoane mobile a început o campanie masivă de recrutări la fabrica din Cluj. Nokia caută persoane pe o perioadă determinată, pentru a face faţă comenzilor ridicate pe care unitatea de producţie le are acum”.

Fabrica are 3.500 de angajaţi, urmând să ajungă, în 2010, la 4.000, conform conducerii Nokia România.

Nokia este liderul mondial în domeniul mobilităţii, impulsionând transformarea şi creşterea industriei de comunicaţii şi a celei de Internet, devenite acum convergente. Nokia produce o gamă largă de dispozitive mobile, oferindu-le oamenilor, prin intermediul acestor dispozitive, acces la experienţe mobile diverse: muzică, servicii de navigaţie, vizualizare de conţinut video, vizionare TV, utilizare de jocuri şi imagini, precum şi posibilitatea de a lucra în afara biroului. Nokia oferă, de asemenea, echipamente, soluţii şi servicii pentru reţelele de comunicaţii.

nokia.ro

PS: Multumim Andrei Radu pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează