500 de clujeni au participat la prima ediţie a Festivalului de Poveşti

0

“Hai să-ți povestesc ceva!”

500 de clujeni au participat la prima ediţie a Festivalului de Poveşti

Prima ediţie a Festivalului de Poveşti din Transilvania, organizată Centrul de Voluntariat Cluj şi găzduită de Muzeul Etnografic, a reunit 500 de participanţi în cele două zile de eveniment, la finele săptămânii trecute. Clujenii care au participat la ateliere au donat 1.200 de lei în total, sumă care va contribui la acoperirea costurilor de organizare a evenimentului.

Festivalul a fost lansat la iniţiativa Camillei Rooney, o tânără din Marea Britanie care predă limba engleză la Tranylvania College, şi Léa Orain, o voluntară din Franţa.

În total, 18 voluntari au contribuit la organizarea festivalului, la care s-au adăugat cei 69 de invitaţi din partea a 20 de organizaţii – povestitori, ilustratori, actori, muzicieni, alţi artişti, dar şi studenţi.

Pe lista oaspeţilor s-au aflat doi artişti internaţionali – Ben Haggarty (Marea Britanie) şi Gottfrid Van Eck (Olanda) – a căror prezenţă a fost facilitată de actorul şi cadrul didactic Filip Odangiu (Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Teatru şi Televiziune). Participarea celor doi, ambii aflaţi pentru prima dată în România şi cuceriţi de Transilvania, de istoria şi poveştile regiunii, a fost susţinută de Consiliul Britanic şi de Ambasada Olandei.

festivalulpovestilor.wordpress.com

 

www.facebook.com/FestivalulPovestilorDinTransilvania2013

festivalul povestilor

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează