5 milioane de Euro pentru mediu!

0
Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Sibiu a reuşit în aceste zile să primească aproape 5.000.000 de euro, bani nerambursabili, pentru două proiecte legate de mediu şi protecţia mediului.
„Mai întâi, s-a reuşit în parteneriat cu Asociaţia Norvegiană a Autorităţilor Locale şi Regionale să se obţină un proiect în valoare de 2,4 milioane de euro în cadrul Programului Norvegian de Cooperare, aceşti bani urmând să fie folosiţi pentru reducerea deşeurilor din Regiunea 7 Centru.” Continuarea în Adevărul de Sibiu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează