5 milioane de Euro investitie. Parc tematic de dinozauri la Rasnov?

0

Zona Râşnov pare să fie aleasă pentru o investiţie strategică de 5 milioane de euro în amenajarea unui parc de distracţii având ca tematică evoluţia dinozaurilor. 

„O firmă administrată de un fost director al Direcţiei Silvice Braşov, Gabriel Rozorea, va investi cinci milioane euro în amenajarea, la Râşnov, a unui parc de distracţii având ca tematică evoluţia dinozaurilor. Firma HCR din Sfântu Gheorghe intenţionează să construiască pe platoul din Râşnov, la o distanţă de un kilometru de cetate, un parc de distracţii având ca tematică evoluţia dinozaurilor”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Adrian Veştea, primarul oraşului Râşnov.

„Dinozaurii vor fi construiţi de o echipă internaţională de artişti. În afara lor, parcul va avea şi 30 de locuri de cazare, precum şi o sală de conferinţe. O parte din bani va proveni din credite bancare, iar cealaltă vor fi bani europeni”, a adăugat Rozorea.” conform MEDIAFAX.

(foto Florin Ghinda, iulie 2009)

dino-park-2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează