5 comune X 2,5 milioane de euro fiecare

0

Peste 12 milioane de euro sunt pregatiti pentru 5 comune din judetul Brasov! Reabilitarea infrastructurii localitatilor, reabilitarea caminului cultural sau extinderea retelei de iluminat electric sunt doar cateva din initiativele autoritatilor locale din cele 5 comune.

Potrivit site-ului fonduri-structurale.ro „la Ticus se vor reabilita doua drumuri comunale, caminul cultural si se va infiinta un centru de asistenta dupa programul scolar, precum si un muzeu de promovare a culturii locale laice si religioase. Cu banii primiti, edilii comunei Tarlungeni vor reabilita mai multe strazi, un pod, caminul cultural si se va extinde reteaua de iluminat electric.”

„Tot pentru modernizarea de drumuri ori a reţelelor electrice au primit fonduri şi comunele Recea, Şinca Nouă şi Şercaia, cu menţiunea că prima localitate a obţinut aprobarea de a-şi cumpăra cu aceşti bani „costume populare pentru Ansamblul de dansuri „Bujorelul” din cadrul Căminului Cultural”, scrie adevarul.ro despre acelasi subiect.

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează