45 de kilometri de piste de biciclete la Târgu Mureş?

0

Autoritățile din orașul Târgu Mureș pregătesc un proiect pentru amenajarea a 45 de kilometri de piste de biciclete în oraș.

Primăria Târgu Mureş a depus un proiect pentru construirea a 45 de kilometri de piste, astfel încât locuitorii oraşului să aibă posibilitatea de a se deplasa la serviciu sau la şcoală cu bicicleta, scrie eurourbanism.ro

‘Dorim ca din pistele pentru biciclişti, din cei 45 de kilometri să realizăm cel puţin o parte. Am introdus malul Mureşului în proiectul nostru. Pista de biciclete nu înseamnă numai promenadă, ci să se poată folosi zilnic, nu doar când am chef de relaxare, ci să pot ajunge la un magazin, la locul muncă sau la grădiniţă. În acest context trebuie operaţionalizat’, a arătat Csegzi.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează