43 de milioane de euro este investitia indiana de la Hunedoara!

0

Gigantul indian ArcelorMittal investeşte 43 de milioane de euro pentru construirea unui laminar la combinatul de la Hunedoara! Proiectul face parte dintr-un program de investiţii fixat pentru perioada 2004 – 2011 şi care prevede o sumă totală de 69 de milioane de euro, a anunţat compania, potrivit articolului publicat de Adevărul.ro . Vestea este bună pentru economia regională dar și pentru metalurgia românească!

“Investim pentru a asigura materiile prime necesare pentru unităţile noastre de producţie a ţevilor din România, cât şi creşterea competitivităţii produselor noastre la nivel internaţional”, a declarat Andre Bock, vicepreşedinte al grupului.

Articolul complet este disponibil și aici.

(foto Florin Ghindă, 2009)

foc

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează