300 de noi locuri de munca la Blaj, peste 40 de milioane de euro investitie Bosch!

0

Vesti bune pentru Blaj! Bosch extinde unitatea de productie Bosch Rexroth de la Blaj si investeste peste 4o de milioane de euro. Astfel, compania pregateste circa 300 de noi locuri de munca pana la finalul anului viitor.

Germanii vor investi in jur de 43 de milioane de euro pana la sfarsitul lui 2013 pentru extinderea fabricii si achizitia unor noi mijloace de productie. Lucrarile de constructie vor incepe in primavara acestui an, scrie wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează