3 milioane de euro, parcuri si zone verzi in Bistrita!

0

Via Ştirilocale.ro am aflat că 3 milioane de euro de la Fondul de Mediu sunt alocaţi pentru mai multe parcuri şi zone verzi  din judeţul Bistriţa Năsăud!  Administraţiile din Bistriţa, Năsăud, Sângeorz-Băi, Bistriţa-Bârgăului, Petru Rareş şi Runcu Salvei.

verdeParcul  „Casa Alba“ va costa 700 de milioane

„Primăria Bistriţa a obţinut cei mai mulţi bani din cele şase proiecte de anul acesta, 653.000, potrivit informaţiilor date publicităţii de Ministerul Mediului. Potrivit directorului Liliana Coceşiu de la Primăria Bistriţa, proiectul depus viza amenajarea unui părculeţ într-o zonă dominată de astfalt, cunoscută de localnici sub numele de Casa Albă.” conform Adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează