3, 2, 1 BizCamp la SIBIU!

0

3, 2, 1 BizCamp Powered by Stefanini!

Suntem pregătiţi pentru ce urmează după anii de studenţie?

BizCamp te ajuta să afli care sunt ultimele tendinţe în materie de job, ce vor angajatorii de la tine, ce poţi face mai mult pentru dezvoltarea ta.Vino şi ai toate şansele să-ţi începi sau, de ce nu, restartezi cariera.

Pentru prima dată în Sibiu, BizCamp vine alături de tine împreună cu una dintre cele mai importante companii de pe piaţa business, Stefanini.

Dacă eşti în căutarea unui job, cu precădere în domeniul IT, eşti un bun cunoscător de limba germană dar ştii şi engleză şi mai ales eşti dispus să începi imediat, ai încredere în noi şi vino la eveniment. Stefanini vrea să te angajeze, aşa că nu rata workshop-ul pe care îl vor susţine.

De peste patru ani Inspire Business reuşeşte să aducă în cadrul aceluiaşi eveniment cele mai importantenume ale momentului, lucrupe care in vom face şiîn Sibiu.

BizCamp depăşeşte graniţele târgurilor de joburi şi reuneşte într-un singur loc oamenii care au reuşit în domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiţi, coach, tineri care au reuşit. Toţi dispuşi să împărtăşească propria experienţă şi lecţiile învăţate.

Ai garantat un bilet… spre viitor. Şi chiar dacă nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranţă vei trece de check-in. Vei putea începe să-ţi clădeşti propria carieră, profesională sau personală.

Unde şi când ne vedem?

În Sibiu pe 22 noiembrie, la Continental Forum, Piata Unirii, Nr. 10, incepand cu 09:30.

Ar fi păcat să ratezi şansa asta. Aşa că intră pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro şi înscrie-te. Noi, Inspire Business şi Stefanini, vrem să te cunoaştem! Tu ce zici?

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.