3, 2, 1 BizCamp la SIBIU!

0

3, 2, 1 BizCamp Powered by Stefanini!

Suntem pregătiţi pentru ce urmează după anii de studenţie?

BizCamp te ajuta să afli care sunt ultimele tendinţe în materie de job, ce vor angajatorii de la tine, ce poţi face mai mult pentru dezvoltarea ta.Vino şi ai toate şansele să-ţi începi sau, de ce nu, restartezi cariera.

Pentru prima dată în Sibiu, BizCamp vine alături de tine împreună cu una dintre cele mai importante companii de pe piaţa business, Stefanini.

Dacă eşti în căutarea unui job, cu precădere în domeniul IT, eşti un bun cunoscător de limba germană dar ştii şi engleză şi mai ales eşti dispus să începi imediat, ai încredere în noi şi vino la eveniment. Stefanini vrea să te angajeze, aşa că nu rata workshop-ul pe care îl vor susţine.

De peste patru ani Inspire Business reuşeşte să aducă în cadrul aceluiaşi eveniment cele mai importantenume ale momentului, lucrupe care in vom face şiîn Sibiu.

BizCamp depăşeşte graniţele târgurilor de joburi şi reuneşte într-un singur loc oamenii care au reuşit în domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiţi, coach, tineri care au reuşit. Toţi dispuşi să împărtăşească propria experienţă şi lecţiile învăţate.

Ai garantat un bilet… spre viitor. Şi chiar dacă nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranţă vei trece de check-in. Vei putea începe să-ţi clădeşti propria carieră, profesională sau personală.

Unde şi când ne vedem?

În Sibiu pe 22 noiembrie, la Continental Forum, Piata Unirii, Nr. 10, incepand cu 09:30.

Ar fi păcat să ratezi şansa asta. Aşa că intră pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro şi înscrie-te. Noi, Inspire Business şi Stefanini, vrem să te cunoaştem! Tu ce zici?

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează