Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

25 de ore non stop de teatru pentru actorul George Constantinescu!

0

Actorul George Constantinescu și-a depășit limita rezistenței și experienței teatrale, încheind cu succes maratonul teatral de la Sibiu

În perioada 28-29 martie, a avut loc un eveniment demn de Guiness Book. Ca un prolog al Festivalului „25 de ore de Teatru Non Stop” ce va avea loc la Sibiu, actorul și fondatorul Teatrului de Artă București, George Constantinescu, a susținut un maraton teatral de 25 de ore non stop, cu one man show-ul  PAM-PAM – după textele lui Constantin Tănase, în 13 locuri din oraș.

PAM-PAM 2

,,A fost un refresh enorm. Energia coalizată a publicului m-a hrănit, m-a trezit, m-a bucurat, m-a făcut să mă simt viu și să iubesc cu toată convingerea oamenii. Pe parcursul reprezentațiilor, sub impulsul oboselii mi-am pus întrebarea «De ce?». Răspunsul a venit la final: nu este nimic rațional, ci doar emoțional. Mulțumesc spectatorilor, Asociației Culturale BIS, voluntarilor și echipei Teatrului de Artă București”, spune George Constantinescu.

Reprezentațiile au fost jucate pe scene ale teatrelor din Sibiu, cît și în spații neconvenționale: cafenele, pub-uri, chiar și într-un centru de îngrijire pentru  bătrîni, la toate acestea adaugându-se prezența celor peste 1000 de spectatori. Gala de deschidere și prima reprezentație au început la ora 19:00, la Teatrul Gong, iar maratonul a continuat succesiv în alte 12 locaţii: 21:00 – Lili’s Cafe, 23:00 – Art Café, 01:00 – Sigi Kultur Cafe, 02:30 – Aviator Pub – S-A SCHIMBAT  ORA – 05:30 – Oldies Pub, 07:30 – Crama Sibiana, 09:30 – Caminul pentru persoane vârstnice (strada George Cosbuc), 11:30 – Libraria Humanitas, 13:00 – Terasa Welt Kultur (La Telefoane), 15:00 – La Etaj, 17:00 – Croquis, 19:00 – Atrium Cafe Bistro & Art – Gala de închidere.).

Evenimentul a avut ca scop omagierea simbolului comedie românești – 70 de ani de la moartea lui Constantin Tănase – de către Asociația Culturală BIS în colaborare cu Teatrul de Artă București, și, de asemenea, evenimentul s-a vrut a fi un prolog la Festivalul 25 de ore de Teatru Non Stop, care va avea loc în perioada 25-26 aprilie la Sibiu. În cadrul Festivalului 25 de ore de teatru non stop- RESPIRA TEATRU, Teatrul de Artă București va participa cu producția „Dureri Fantomă”, de Vasili Sigarev, în regia lui Bogdan Budeș.

Programul complet al festivalului „25 de ore de teatru non-stop” poate fi consultat pe www.respirateatru.ro

program

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) este un organism independent, care a luat fiinţă sub această denumire în anul 2010, dar a cărui experienţă artistică începe cu alţi patru ani în urmă. Dedicat în întregime artei actorului – de unde şi titulatura – TAB a adunat cu cele 10 producţii, încă din prima stagiune, peste 500 de reprezentaţii atât în săli clasice de spectacol, cât şi în spaţii neconvenţionale (cluburi, pub-uri, spaţii de evenimente).

afiș_pam-pam

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.