Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

24 de țări, la startul Maratonului Internațional Brașov

0

Sportivi din 24 de țări vor lua startul la ediția aniversară a Maratonului Internațional Brașov, powered by Telekom Sport

București, 18 aprilie 2019 – Sportivi din 24 de țări se vor alinia la startul celei de-a cincea ediții a competiției Maratonul Internațional Brașov, powered by Telekom Sport, care va avea loc în perioada 25-26 mai 2019.

Până în prezent au confirmat participarea pasionați de sport de pe cinci continente: Africa de Sud, Australia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Iran, Irlanda, Italia, Jamaica, Malaezia, Marea Britanie, Mexic, Moldova, Polonia, Rusia, Serbia, Spania, SUA, Ucraina și Ungaria.

Totodată, ediția aniversară aduce noi parteneriate internaționale, care vor contribui la creșterea notorietății și vizibilității acestui eveniment.

Lucrăm, an de an, la a construi un eveniment de prestigiu internațional în România, care să atragă tot mai mulți sportivi din întreaga lume. La ediția aniversară s-au înscris deja pasionați de sport din 24 de țări, dar ne așteptăm la și mai multe surprize plăcute până la închiderea înscrierilor. Un factor important care a contribuit la acest succes este semnarea unor parteneriate importante cu actori internaționali consacrați în domeniul sportiv – Rome International Marathon și World Marathons”, declară Vlad Stoica, Președinte Smart Atletic, organizator al competiției.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România. Competiția este acreditată AIMS, cel mai important for în domeniu.

Maratonul acesta este deja o tradiție pentru Brașov și o dată importantă în calendarul multor alergători din România și nu numai. Pentru Telekom Sport este o mare bucurie, dar și un motiv de mândrie că putem susține și în acest an unul dintre cele mai atractive evenimente sportive dedicate atât profesioniștilor, cât și amatorilor. Așteptăm încă o ediție de succes, în care să ne bucurăm de mișcare într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România”, a declarat Vlad Enăchescu, General Manager Telekom Sport.

La cursele competitive, primii clasați la masculin, feminin și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

Cei care doresc să participe la maratonul panoramic al României se mai pot înscrie până la data de 20 mai.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.