22 de proiecte la cea de a șaptea ediție a Swimathon Cluj

0

22 de proiecte s-au înscris la cea de a șaptea ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauzele comunității, dezvoltat de Fundația Comunitară Cluj.

Evenimentul are loc sâmbătă, 11 iulie, la Complexul de Natație “Universitas” al Universității “Babeș-Bolyai”, de la ora 10.00 până  la ora 18.00.

logo-swimathon-hover

Anul acesta, au fost înscrise la Swimathon Cluj 22 de proiecte, din domenii diferite, cum ar fi educație de excelență și tineri, sănătate și terapii speciale, antreprenoriat, dezvoltare personală și integrare socială, mediu, ecologie și sport. Aceste inițiative au fost propuse de organizații și grupuri de inițiativă – unele dintre ele prezente “prin tradiție” la Swimathon Cluj – și sunt reprezentate de înotători cu vârste și profiluri diverse. Astfel, există echipe alcătuite exclusiv din copii și tineri, ștafete în familie, echipe alcătuite din angajații unor companii, dar și înotători individuali din rândul oamenilor de afaceri locali, antreprenori.

Dacă vrei să te înscrii ca înotător pentru unul dintre proiecte, mai ai timp până luni, 22 iunie, iar înscrierea se poate face online pe: http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/Inotatori/Inscriere-Inotator.html

Evenimentul este deschis publicului larg, iar susținătorii pot face donații pentru proiectele preferate on-line cu cardul, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile și informații despre proiecte și înotători: http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza-swimathon.php,  prin bancă, în numerar sau cu cardul prin sistem de tip POS BT la sediul Fundației Comunitare Cluj (str. Cloșca 6/2).

În cele șase ediții de Swimathon Cluj, Fundația Comunitară Cluj a strâns în total   570.000  de lei, de la 4.500 de susținători, pentru 76 de proiecte.

Fundația Comunitară Cluj pune în legătură nevoile și resursele Clujului, pentru a îmbunătăți viața locuitorilor. Suntem un finanțator privat și susținem interesele filantropice ale donatorilor noștri – persoane fizice și juridice – gestionând fonduri private, pe care le direcționăm spre nevoile comunității, sub formă de granturi și burse. Totodată, oferim servicii de consultanță companiilor sau consiliere filantropică persoanelor fizice și grupurilor de donatori.

În perioada 2008 – 2014, am acordat finanțări în valoare totală de peste 1.400.000 de lei pentru peste 200 de granturi, direcționate spre proiecte dintr-o diversitate de domenii, și pentru pentru peste 200 de burse, oferite elevilor și studenților.

Detalii complete despre activitatea Fundației Comunitare Cluj găsiți aici: www.fundatiacomunitaracluj.ro

Afis_general

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează