200 de joburi noi la Brad / Firma japoneza SEWS deschide o noua unitate de productie!

0

Vesti bune pentru locuitorii din judetul Hunedoara, in special pentru cei din Brad! 200 de noi locuri de munca vor fi in curand disponibile! Aceasta stire pozitiva pentru economia locala este cu atat mai importanta cu cat criza economica nu a trecut inca! Investitorul este un nume important din industria componentelor de automobile! Fabrica de cablaje auto Sumitomo Electric Wiring Systems (Sews) din Deva va deschide luni un punct de lucru în municipiul Brad din judeţul Hunedoara, unde vor fi angajate peste 200 de persoane, conform articolului publicat de Gandul.

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri de Sews România, la zece ani de la deschiderea fabricii din Deva, de producţie a cablajelor electrice pentru industria auto, compania Sumitomo Electric Wiring Systems deschide în municipiul Brad un alt punct de lucru. Este vorba de al doilea punct de lucru al fabricii din Deva, după cel deschis la Haţeg, în urmă cu trei ani de zile.

Am aftat aceasta veste via strada32.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează