200 de abonamente GRATUITE la Cupa Davis la Cluj!

0

Student Sport şi Federaţia Română de Tenis oferă studenţilor 200 de abonamente 1+1 gratuite la Cupa Davis

Elevii și studenții (cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani) pot beneficia de abonamente gratuite 1+1 în valoare de 200 lei la Cupa Davis de la Cluj-Napoca. Evenimentul are loc la Sala Horia Demian între 14-16 septembrie. Federația Română de Tenis împreună cu Asociația Student Sport le oferă șansa de a susține jucătorii României din tribuna oficială a studentului. Cei mai norocoși șapte dintre ei vor asista la un antrenament al campionilor.

Pentru a se menține în grupa I a zonei euro-africane, tricolorii trebuie să se impună în fața echipei Finlandei. Horia Tecău, Florin Mergea, Victor Crivoi, Petru-Alexandru Luncanu și Andrei Dăescu vor veni în capitala Ardealului pentru cea mai mare competiție internațională anuala, pe echipe, din lume. Prin Student Sport, elevii și studenții pot beneficia pentru prima dată de un spectacol de neuitat împreună cu un prieten.

Abonamentele se oferă în urma înscrierii pe studentsport.ro și se vor ridica de la sală vineri, 14 septembrie, cu două ore înainte de deschidere. Mai mult, organizatorii oferă tricouri personalizate împreună cu abonamentele gratuite 1+1.

Student Sport se bucură să fie susţinător al Federației Române de Tenis pentru meciul România – Finlanda de Cupa Davis din Cluj-Napoca. Apreciem atenția pe care organizatorii principali au acordat-o tinerilor, îndrumându-i spre competiții de înaltă clasă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează