189 de milioane de euro la Braşov!

0

brasovVeşti foarte bune de la Uniunea Europeană pentru braşoveni! 189 de milioane de euro bani pentru investiţii în infrastructură la Braşov!

„Comisia Europeana a aprobat, prin Programul Operational Sectorial Mediu, proiectul major de modernizare a infrastructurii de apa si apa uzata “Reabilitarea si extinderea sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov”. Valoarea proiectului de peste 189 de milioane de euro  presupune investitii in reabilitarea captarilor de apa, a conductelor de aductiune, a statiilor de tratare si pompare, a rezervoarelor de apa, a retelelor de distributie si a sistemului de contorizare, construirea/reabilitarea sistemului de colectare a apei uzate si a 5 statii de epurare.” Continuarea pe Ştiri ONG.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează