1.500.000 de euro investitie in sanatate la Sibiu

0

Norvegia investeşte în sănătatea românească! 1.300.000 de euro din cadrul Programului de Cooperare Norvegian sunt investiţi în Centrul de Sănătate Publică Sibiu, alături de o participare de 205.000 euro din partea Ministerului Sănătăţii.

sibiu„Centrul de Sanatate Publica Sibiu beneficiaza, incepand de anul acesta, de un proiect de aproximativ 1.500.000 de euro. Programul „Cresterea accesului la servicii de preventie medicala primara pentru copiii si adolescentii din Romania. Alimentatia sanatoasa si activitatea fizica in randul copiilor si adolescentilor din Romania”, va fi implementat in perioada aprilie 2009-aprilie 2011, beneficiand de o oferta de finantare de 1.300.000 de euro in cadrul Programului de Cooperare Norvegian si de o cofinantare din partea Ministerului Sanatatii de 205.000 euro.”

Continuarea articolului în ziarul Monitorul de Sibiu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează