15 mai – ultima zi de inscriere la Conferintei de Atragere de Fonduri!

0

Un eveniment traditional dar in acelasi timp plin de noutati! Pe 22 si 23 mai, la Cluj-Napoca veti descoperi mecanisme noi, experti, idei noi, oameni noi, experiente noi si vechi, care au functionat sau nu. Rezultatul acestor doua zile intense este o reimprospatare a abordarii organizationale si adaptare la tendintele actuale ale atragerii de fonduri din comunitate.

Din furtuna de idei pregatite pentru agenda Conferintei, 16 solutii s-au asezat si asteapta sa fie examinate la ateliere. Tema de anul acesta o reprezinta mecanismele de atragere de fonduri.  Incepand cu iunie 2012, ARC si sase banci partenere fac posibila in Romania donatia prin debit direct.

Iata cateva dintre ateliere:
 


– Donatii prin Debit Direct – Cum ar putea functiona pentru organizatia ta?  Cum merg campaniile regionale de debit direct – invitat Roland Csaki (WWF International)

– Cum sa faci fotografii care vorbesc pentru tine – Voicu Bojan (fotograf freelancer)

– Intalniri-fulger cu instrumente de comunicare online – Monica Tomus (ARC) si invitat Alex Cioflica (designer si dezvoltator web)

– Povesti pentru bani, bani pentru fapte – Sorin Tranca (Friends Advertising)

– Cum transformi „NU!” in „Da, cat?” in 6 luni! – Madalina Marcu (ARC) si Cristiana Ionescu (Dreamcatchers)

– Managementul informatiilor – Fa ordine in haos! – Monica Tomus (ARC) si Georgiana Ilie (United Way)

– Campanii de donatii prin SMS – Ciprian Dragomir (Fundatia Mereu Aproape)

– Evenimente speciale sportive – Teodora Palarie (Viitor Plus), Dana Stoica (Fundatia Comunitara Cluj) si Petruta Stanescu (Asociatia Hercules)

– Legislatie – Catalin Gheorghe (ARC) si Octavian Rusu (FDSC)

Vreti sa va comparati, sa primiti feed back sau doar sa va laudati? Pe parcursul celor doua zile de Conferinta vi se lasa libertate de exprimarea artistica si va pregatim premii surpriza pentru concursul pe care ARC il organizeaza in cadrul expozitiei de vizualuri pentru atragere de fonduri.

Puteti trimite la adresa camelia.s@arcromania.ro cate un vizual realizat de voi pentru o campanie de atragerea de fonduri pe care ati organizat-o deja si astfel intra automat in concurs. Prin vizual intelegem orice afis, pliant, macheta de presa, web banner, panou stradal, imagine pe autobuz…intelegeti voi ideea:) pe care ati folosit-o pentru a strange fonduri intr-o campanie nu mai veche de 5 ani.

Rugamintea este sa le trimiteti in format electronic pentru a fi jurizate (de catre Roland Csaki-fundraiser WWF International, Voicu Bojan-fotograf  si Sorin Tranca-Managing Partner Friends Advertising). Nu uitati sa le aduceti si in format fizicla Cluj-Napoca pentru a fi afisate la expozitie.

Inscrierea se face pe site-ul nostru si retineti ca mai avem doar cateva locuri gratuite la cea de-a doua conferinta International Fundraising Congress – Online de pe 15-16 mai. Detalii despre toate acestea gasiti pe www.arcromania.ro, la adresa camelia.s@arcromania.ro sau numarul de telefon 0720 036 844. 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează